2777
2789
عنوان

اتاق بچه ها

49 بازدید | 12 پست

سلام دوستان 

من یه سوال دارم 

دوتا دختر دارم یکی سه سال و‌نیم یکی دو ساله 

هرکدوم یه شخصیت کارتونی رو دوست دارن ، ولی من میخوام یه تم برا اتاقشون انتخاب کنم نمیخوام مثلا تخت این روتختیش یه چی‌باشه اون یه چی‌دیگه 

چون بالاخره سر یه چیزایی باید به اشتراک برسن مثلا پرده لوستر فرش اباژور و ... 

من خودم دوست دارم یکی از شخصیت هارپ انتخاب کنم و روی همون همرو بخرم اما میترسم اون یکی ناراحت بشه و بگه نمیخوام ، طرح هایی مثل رنگین کمان و ... هم به دردشون نمیخپره چون خیلی کوچیکن دوست دارن کارتونی باشه 

نظر شما چیه 

اگه هرکدوم یه طرح باشه اتاقشون زشت نمیشه ؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تم رنگ بزار خب صورتی سفید طوسی سفید بعد وسایلای شخصیشون رو بر اساس علاقشون بگیر

متوجه نمیشم مثلا چیو صورتی سفید بزارم ؟؟؟؟ مثلا ساعت میخوام بخرم کدوم طرح بگیرم یا مثلا فرش یا پرده ؟ 

به نظرم رو تختی ایناشونو همرنگ بگیر کارتونی نگیر زیاد جالب نمی شه مثلا تک رنگ پاستلی یا طرح های مینی ...

اره دارن عروسک شخصیت هاشونو 

ولی خب بهشون وعده دادم الان منتظر اونن ولی خب هرچی فک میکنم مثلا یکیشون ابی و شلوغه طرحش یکی صورتی و‌ملیح 

و من هرچی فک میکنم حس میکنم خیلی زشت میشه اینجوری 

متوجه نمیشم مثلا چیو صورتی سفید بزارم ؟؟؟؟ مثلا ساعت میخوام بخرم کدوم طرح بگیرم یا مثلا فرش یا پرده ...

کابر مامان آیاز قشنگ توضیح دادن 

ساعت مثال صورتی رو تختی طوسی صورتی فرش طوسی پرده صورتی طرح دار نگیر مینی‌مال ساده تک رنگ بگیر 

یعنی بچه دو ساله و سه ساله حق انتخاب دارن الان؟ 😂 

بیخیال خودت انتخاب کن 

یه استادی داشتیم میگفت مثلا بچه رو تا یه سنی نبرید تو مغازه بگید کدوم میخوای چون سخته براش، بعد از حدود سن مدرسه دوتا گزینه بهش بدید بپرسید بین این دوتا کدوم انتخاب میکنی، بزرگتر ک میشه بهش توضیح بدید هر انتخاب چه مزایای و معایب داره تا خودش انتخاب کنه و پاش واسته 

“ببخشید و چشم بپوشید ، آیا دوست ندارید خداوند شما را ببخشد؟ و خداوند بسیار آمرزنده و مهربان است.”🌹(22- نور)
اره دارن عروسک شخصیت هاشونو ولی خب بهشون وعده دادم الان منتظر اونن ولی خب هرچی فک میکنم مثلا یکیشون ...

شخصیت کارتونی هم یه سن و سالی داره دلشون میزنه، ساده و رنگی بگیر، توضیح دادن بقیه 

“ببخشید و چشم بپوشید ، آیا دوست ندارید خداوند شما را ببخشد؟ و خداوند بسیار آمرزنده و مهربان است.”🌹(22- نور)
یعنی بچه دو ساله و سه ساله حق انتخاب دارن الان؟ 😂 بیخیال خودت انتخاب کن یه استادی داشتیم میگفت مثلا ...

چقد قشنگ گفتن واقعا 

چی بگم مقصر خودم هستم که بهشون وعده دادم که فلان روتختی رو‌برای تو میگیرم فلان روتختی زو برای تو 

الان موندم چیکار کنم