2777
2789

باید کنکور داد تا به مصاحبه دعوت شد ولی ۲۰ جز حفظ بودی برمیدارن بدون توجه به بقیه چیزا؟؟ مدرک چک میکنن؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینو نمیدونم ولی اونی قران حفظ نشون میده حافظع و هوش بالایی دارهو معلم خوبی هم میتونه باشه چون تعلیم ...

من بچه بودم حافظ شددم اگه بگه بخون بلد نیستم ولی مدرک ها رو دارم قرائت حفظ 

مدرک ها رو پیگیری کردند یا گفتند بخوته مثلا

تو مصاحبه فکر کنم میپرسن ازت

تو خود کنکور فکر نکنم چون میدونم رو خود رتبه کنکور هم تاثیر داره یکم

تو مصاحبه فرهنگیانم تاثیر داره ولی تو مصاحبه ممکنه بپرسن

عزیزم سوال میپرسن قطعا ب مدرک اکتفا نمیکننولی قران باید تکرار کرد تا یادت نره

بگم سرپرست بودم هم مجبور بودم کارکنم هم درس بخونم  خسته میشدم فشار بود نتونستم اگه مصوت جابه جا بگم گناهه

تو مصاحبه فکر کنم میپرسن ازتتو خود کنکور فکر نکنم چون میدونم رو خود رتبه کنکور هم تاثیر داره یکمتو م ...

مصاحبه کر آشنان   اوکی هست این حافظ قرآن روی تراز مصاحبه تاثیر میزاره یا اولویت قرار میگیرم

مصاحبه کر آشنان اوکی هست این حافظ قرآن روی تراز مصاحبه تاثیر میزاره یا اولویت قرار میگیرم

والا دیگه دقیق نمیدونم ولی فکر کنم رو تراز تاثیر داشته باشه چون اولیت یچیز کلیه مجوع چندتا چیز سنجیده میشه درنهایت براساس تراز اولویت بندی میشه