2777
2789
عنوان

نصیحت خواهرانه در مورد دوست میخوام

245 بازدید | 28 پست

سلام من ۱۶ سالمه 

خیلی دوستام بهم آسیب زدن و پشت سرم حرف زدن راهنمایی چند بار مدرسه مو عوض کردم مامانم خیلی بهم میگفت با رفیقای ناباب نگرد من گوش نمیکردم گشتم باهاشون بعد از یه مدت بحثم شد با یکیشون کلی حرفای زشت زد بهم همشونم باهام بد شدن بعد از اون دوستایی که خودم داشتم ولم کردن اونم بی دلیل رفیقایی که خیلی دوسشون داشتم و حاضر بودم هر کاری بخاطرشون انجام بدم از نظر قیافه و ظاهری کاملا نرمالم نه خیلی مذهبیم و ن بچه مثبت حد وسطم ولی رفیقام همیشه بهم ضربه میزدن و ولم میکردن الان تبدیل به آدمی شدم که خیلی بدبینه حس میکنم رفیقی که الان دارم هم ممکنه فردا ول کنه منو و پیشم نباشه مشاور هم رفتم فایده نداشت

منم اینطوریم الانم هیچ دوست صمیمی ندارم ولی من 19 سالمه. نمیدونم ولی بهتر که ندارم همه شدن از پشت خنجر زن و غیرقابل اعتماد الانم دنبال دوست نیستم همین که دشمن ندارم کافیه. و همون دوستام باعث شدن الان به کسی اعتماد نکنم و از همه بدم بیاد لقشون 

با افراد انرژی منفی میل برخورد ندارم،ریپ نزنید. [یک عدد انسان خوش‌بین و محصل هستم.تاپیکای کتابی تگم کنید🧚🏻‍♀️📖]

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم تا حدودی شبیه توام البته الان دوستایی دارم و تنها نیستم

ولی دوستایی که دوستشون داشتم بی دلیل از دوستی رو تموم میکردن یا انتخابشون نبودم. 

به نظرم تو دایره ی امن خودت باشی بهتره با ادمایی باش که کنارشون راحتی و اذیت نمیشی دنبال قیافه و تیپ و اینا نگرد ببین با کی راحت تر و امن تری. 

و اینکه اصلا خودتو تحمیل نکن کسی که دوستت داشته باشه خودش سعی میکنه باهات ارتباط بگیره

دورهم کتلتو بزنیم و بریم اسرائیل رو محو کنیم🎀😌

منم اینطوریم الانم هیچ دوست صمیمی ندارم ولی من 19 سالمه. نمیدونم ولی بهتر که ندارم همه شدن از پشت خن ...

به نظرت دلیل اینکه ادما و رفیقام ولم میکردن چی بود؟

خیلی دوسشون داشتم ولی رفتن

بعضیا پشت سرم میگن چقد خودشو میگیره بعضیا میگن لوسه بعضیا هم همینجوری فقط حرف میزنن پشت سرم

منم مث شمام عزیزم

با این تفاوت که من خودم نخواستم دیگه تو جمع هاشون باشم

رفیقایی که به خط قرمز هم و چارچوب هم احترام نزارن به هیچ دردی نمیخورن

الانم هیچ پشیمون نیستم

گاهی وقتا ادم تنها باشه خیلی بهتر از اینکه تو جمع این ادما باشه

عزیزم سعی کن به هرکسی اعتماد نکنی و دوستای مذهبی و مثبت مثل خودت پیدا کنی

نه اصلا اتفاقا آدم مذهبی نیستم ولی مشکلی هم ندارم با کسایی که مذهبی هستن آدم ساده ای هم نیستم  ولی احساس میکنم ضعیفم اینو نشون نمیدم ولی از درون واقا ضعیفم

منم تا حدودی شبیه توام البته الان دوستایی دارم و تنها نیستمولی دوستایی که دوستشون داشتم بی دلیل از د ...

کلا آدمیم که بیشتر سمتش باید بیان تا که بره سمت کسی شخصیتم یکم مغرور طوره ولی اصلا آدم بدی نیستم  انتخابای بدی داشتم چه دوستایی که خیلی خوب بودن ولی نخواستم باهاشون رفیق باشم با ادمای ناباب میگشتم و الان ترسم برای دبیرستانمه که وارد سال جدید میشم ولی از الان ترسشو دارم نمیدونم واقا چیکار کنم 

منم تو راهنمایی از این اعصاب خوزدیا زیاد دیدم دبیرستان یادگرفتن با هیچ کس صمیمی نشم ولی سلام و علیک داشته باشم بعد کنکور بعد نماز دعا میکردم خدا دوستای خوبی بهم بده خداروشکر تو مساجد و هیئت دخترای مذهبی خوبی آشنا شدم به قول امام علی همه محبتت را نثار دوستت کن اما همه اطمینانت را نه قرار نیست زندگیت بریزی 

با هیچکدوم بیش از حد گرم نگیر 

به هیچ عنواااان بهشون راز نگو (مسائل خصوصی خودتو خانوادتو) هرچقدرم که باهاش حال کنی 

خلاصه تو زندگیت به هیچ بشری اعتماد نکن حتی مادرت به هیچکس 

منم مث شمام عزیزمبا این تفاوت که من خودم نخواستم دیگه تو جمع هاشون باشمرفیقایی که به خط قرمز هم و چا ...

تنهاییو نمیتونم هیجوره تحمل کنم قیافم و ظاهرم جوریه که انگار بیخیالم و چیزی مهم نیست واسم ولی از درون استرسیم اونم جوری که دکتر قرص می‌نوشت واسم هر روز قبل از مدرسه میخوردم 

منم تو راهنمایی از این اعصاب خوزدیا زیاد دیدم دبیرستان یادگرفتن با هیچ کس صمیمی نشم ولی سلام و علیک ...

ولی من هر چقدر خدارو صدا زدم صدامو نشنید الان دوستی دارم که پشتمه و هوامو داره ولی همیشه میترسم که اینم بره و تنها بمونم تبدیل به آدمی شدم که خیلی بدبینه

تنهاییو نمیتونم هیجوره تحمل کنم قیافم و ظاهرم جوریه که انگار بیخیالم و چیزی مهم نیست واسم ولی از درو ...

بعله تنهایی واقعا سخته دردک میکنم

ولی نگران نباش خدا همه ی در هارو نمیبنده

اونا رفتن ادمای جدید سر راهت میان

زندگی همینه

من اونارو از دست دادم ولی خدا دوستای با معرفت تر و بهتری بهم داد

به نظرت دلیل اینکه ادما و رفیقام ولم میکردن چی بود؟خیلی دوسشون داشتم ولی رفتنبعضیا پشت سرم میگن چقد ...

عادیه عزیزم همیشه که نمیشه باب میل بقیه بود ممکنه ازت خوششون نیاد پس آدمای دیگه ای رو پیدا کن 

با افراد انرژی منفی میل برخورد ندارم،ریپ نزنید. [یک عدد انسان خوش‌بین و محصل هستم.تاپیکای کتابی تگم کنید🧚🏻‍♀️📖]