2777
2789

دخترم شش سالس از امروز ظهر هی به حای خصوصیش دست میزنا و میره زیر پتو ک من نبینم و اصرار داره بخوابه و پتو بندازه و متوجه هستم که دستش به حای خصوصیشه تا نگاش میکنم میترسه نمیدونم عکس العملم چی باشه خیییلی ناراحتم حالم بده . خودم فکر کردم نکنه ظهر غذای خیلی تند خورد . تا حالا سس تند نخورده بود خورد خوشش اومد نکنه واسه اون سس هست اینجور شده

دیگه انقدر گفت پتو بده منم بروش اوردم گفتم اگه زیر پتو دستت تو شلوارت باشه چون آلودس تمام پتوهاتو جمع میکنم هیییچ وقت بهت نمیدم باید همیشه بی پتو بخوابی گفت باشه قول میدم... خووم دلم سوخت

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من تجربه ندارم ب نظرم اینکار ک میگم بد نیست خودت بیا بهش بگو میخوام یچی بهت بگم...بیا صحبت مامان دختری.....اینجات بهش میگن جای خصوصی....ی عضوی از بدنته...دوستدداری چیا راجع بهش بدونی...یا بگو خودت راجع‌ بهش چی میدونی....بعد داری توضیح میدی بگو جایی ک خیلی زود میکروبی میشه بخاطر همین نباید ار دقیقه بهش دست زد (ممکنه خارش داشته باشه اصلا)اگ ی وقت میخاره یا میسوزه باید به من بگی برات پماد مخصوص بزنم...قشنگ براش معاینه کن‌قرمز و متورم شده یا نه

مامان دوتا پسر شیطون بلا🥰درون‌گرا هستم و حوصله بحث و کل کل ندارم درخواست دوستی قبول نمیکنم