2777
2789

الان تو تاپیک عمل زیباسازی لابیا، خیلیا گفتن که انجام بده.

در صورتی که عملش ریسکی غیر ضروریه و حتی ممکنه باعث از دست رفتن حس اون ناحیه بشه و تو تخلیه ادرار هم مشکل پیدا بشه

واقعا چرااااا انقدر به مرداااارو میدین که حتی برای خصوصی ترین چیز بگن برووو عمل کنننن

الان خیلیا گفتن برو عمل کن

تا تبدیل به یه کسی بشی که اون برای لذتش میخواد

در صورتی که خدای نکرده عفونت کنه عوارض غیرقابل برگشتی داره

اصلا تو بعضی قبایل آفریقایی برای ختنه دختران و از بین بردن حس لذت جنسی از این روش استفاده میکنن😐

راستی وقتی دندون سالم رو کامپوزیت و لمینت میکنین، مینای دندونتوت تراشیده میشه و قوی ترین سپر محافظتی طبیعی دندونتون که خدا بهتون داده از بین میره و دیگه مادام العمر باید کامپوزیت کنی

بوتاکسم همینه تازه تحقیقات کامل روی عوارض بلند مدت روش انجام نشده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعضی کار های زیبایی واسه دل خود فرد انجام میشه بنظرم اگه فقط برای رضایت و دلخوشی خودت انجام بدی باعث بشه حس بهتری پیدا کنی و اعتماد به نفس ت بره بالا اشکالی نداره خیلی هم خوبه

بعضی کار های زیبایی واسه دل خود فرد انجام میشه بنظرم اگه فقط برای رضایت و دلخوشی خودت انجام بدی باعث ...

تا وقتی که خطر مرگ نداشته باشه اخه

دیگه لابیا واقعا برای طرف پیدا نیست که اعتماد به نفس بگیره

یا باسن نرمال چرا باید شبیه سر گرز بشه؟

یا سینه شبیه توپ؟

بعضی کار های زیبایی واسه دل خود فرد انجام میشه بنظرم اگه فقط برای رضایت و دلخوشی خودت انجام بدی باعث ...

ولی اینا همه حرفه 

تهش می‌رسیم به اون اعتماد به نفس نداشته😊

خدایا:عقیده مرا از دست عقده ام مصون بدار...... علی شریعتی 

منم همین نظر رو دارم ولی حال نداشتم بگم😁

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

میدونی بیشترین حس ابزار بودن و کالا بودن رو خوده خانوما به هم نوعشون تحمیل میکنند 

خانوما چی شد که معیارهاتون اینقدر تغییر کرد چی شد که خودتون رو دوس ندارید؟

باتلاق عمل های زیبایی یه جوریه که اگه داخلش فرو رفتی دیگه همش دلت میخواد بیشتر غرق بشی 

بعد میگن ما ظاهر پرست نیستیم خب واقعا چرا به ناخن های طبیعی خودتون به بینی طبیعی به موهای طبیعی راضی نیستید؟ مگه مردها اینقدر تن و بدن خودشون رو تیکه پاره میکنند واسه رضایت شماها؟

من با کلمه بعضی حرفم رو شروع کرد نه همه کار های زیبایی بعضی هاش.

خب همه کارهای زیبایی که بصورت جراحی باشه خطر داره دیگه

حالا لیزر و ژل نه

یا مثلا بعضیاشون حقیقت‌جو نمیگن به مردم که مثلا اگه کامپوزیت  کردی دیگه تا اخر پاته چون مینا نداره دندونت دیگه

منم موافقم

یه سری چیزا در حد اصلاح عیب و رفع نقص خوبه.

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

کی معیار اعتماد به نفس رو دست بردن توی چهره و فیک شدن انتخاب کرده؟

طرف از لحاظ هوشی و جایگاه شخصیتی پیشرفت کنه باعث اعتماد به نفس و سازندگی میشه یا بره زیر تیغ عمل و ژل و خودشو تیکه پاره کنه و باسن و لب و دهن و دماغ و مژه و ناخن و ... تغییر بده؟

ولی اینا همه حرفه تهش می‌رسیم به اون اعتماد به نفس نداشته😊

اطرافیان حتی مامان خودم بهم میگه تو دنیا اومدی اول اعتماد به نفس بودی بعدا دست و پا در آوردی ولی خب علاقه دارم به کار های زیبایی اینم بگم همه کسایی که نمرن سراغ این قبیل کار ها نشانه اعتماد به نفس کامل نیست خیلیا آنقدر خودش رو پایین میدونن میگن کار من با عمل هم درست نمیشه خودمو الکی اذیت نکنم