2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طلای دست دوم بگیر پارسیان میگن تقلبی زیاده آدم می‌ترسه این کیلیپ ک تو ایینستا میزارن

من از هیچی سر در نمیارم باورت میشه تاحالا طلا هم نگرفتم

یکم توضیح میدی درباره طلا دست دوم؟چجوریه قیمتش اینا

من از هیچی سر در نمیارم باورت میشه تاحالا طلا هم نگرفتمیکم توضیح میدی درباره طلا دست دوم؟چجوریه قیمت ...

سودش نسبت ب طلای نو خیلی پایین تره من ک گرفتم سودش ۶درصد بود ولی یه خانومی بود اینجا میگفت با سود ۲درصد گرفته من سکد ۲درصد ندیدم حالا ولی خب چه ۶درصد چه ۲درصد سودش نسبت ب طلای نو خیلی کمتره

سودش نسبت ب طلای نو خیلی پایین تره من ک گرفتم سودش ۶درصد بود ولی یه خانومی بود اینجا میگفت با سود ۲د ...

ینی هرماه ی تیکه طلا دست دوم بگیرم خوبه؟بعدا ضررنمیکنم نه؟

چی بگیرم بهتره؟

ینی هرماه ی تیکه طلا دست دوم بگیرم خوبه؟بعدا ضررنمیکنم نه؟چی بگیرم بهتره؟

طلا که هیچ وقت ضرر نمیشه فقط باید صبور باشی نه که الان بخری ۲،۳ماه دیگه بفروشی کم کم یک سال باید صبر کنی وگرنه قیمت طلا بالا نرفته باشه ضرر میشه 

واسه طلای دست دوم مثل نو خیلی حق انتخاب نداری دیگه باید بری ببینی چی دارن ب اندازه پولت برداری