2777
2789
حتما یاسی جون... خودم نذر علی اصغر امام حسین کردم این هفته جمعه شیر پخش کنم... بعد هم به نیابت از همه منتظرای نی نی می خوام دعای توسل بخونم ان شاء الله این ماه مامان میشی دوستم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مامان شدی عزیزم.بچه ها به نطرم بهتره همسرا در همه مراحل از اول همراهمون باشن.اینجوری همراهیاشون تو مراحل بعدی خیلی بیشتر میشه.تو مسایل بارداری شریکشون کنین تا اینکه تو مراحل بچه داری و اواخر بارداری که بهشون نیاز دارین خودشونو شریک بدونن.این یک تجربه اس
تو کمان کشیده و در کمین،که زنی به تیرم و من غمین، همه ی غمم بود از همین، که خدا نکرده خطا کنی...
مبارکه عزیزم الان نمی خواد بری خیلی زود برات سونو می‌نویسد بزار هفته هشت برو که سونو بنویسه فولیک اسید بخوری مشکل غدد که نداری
هوایِ زمین آلوده شده نظرت چیست به مریخ سفر کنیم ؟ من مشتریِ #تُ باشم تو ماهِ #من