2777
2789
عنوان

پرو شلوار

84 بازدید | 5 پست

دوتا شلوار اوردم خونمون بعد زیپ یکیش کشیدم بالا یهو دیدم وسط زیپه باز شد ، حالا من خراب کردم یا خراب بوده شلواره اندازم بود رو به گشاد حتی 

میشه برای سلامتی اقا امام زمان و همه خانوادم یه صلوات بفرستید 😍 خدایا تو تنها تکیه گاهمی امیدم بعد خودت به خودته . دشمن شادم نکن مهربونم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببر تعویض کن

میگم یعنی من خراب نکرده باشم وگرنه کلا میخوام پسش بدم 

میشه برای سلامتی اقا امام زمان و همه خانوادم یه صلوات بفرستید 😍 خدایا تو تنها تکیه گاهمی امیدم بعد خودت به خودته . دشمن شادم نکن مهربونم 
اگر شلوار تنگ نبوده، با فشار زیپ نبستی،زیپ مشکل داشته

نمیدونم والا اخه چه زیپیه که یهو پاره شه ، اون شلوار دیگه تنگم بود ولی زیپش خراب نشد اینک گشاد بود یهو خراب شد