2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به فکر سلامتی روحی و جسمیت باش

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
از زور فشار روانیو حالت روحی بد طلاقو ثابت کردن خپدت به دیگرانوارد رابطه تا چن سال نشو

من از الان هی خاطرات جلو چشمم میاد هنوز جدانشدیم فردا احتمالا جدا میشیم 

ناامید نشو و یادت هم باشه این دنیا خیلی زود تموم میشه پس تا میتونی شاد و پرتلاش و پرانگیزه باش که خدا ادمهای شاکر را خیلی دوست داره ....

حداقل هم یکسال ب خودت زمان بده و به هیچ مردی فکر هم حتی نکن

خب در صورت امکان گرفتن یه پشتوانه مالی

داشتن شغل 

و نگاه به بعد از جدایی به عنوان یه شروع تازه یه زندگی مشترک دور از اون تنش های فکری و روحی قبل 

و انتخاب شخص مناسب 

و گفتن همه خواسته ها خط قرمز ها از دو طرف 

حرف کسی واست مهم نباشع با خودت بگو همه تلاشتو کردی واسه اون زندگی و درست نشدخانوادتو غریبه ندونیجوری ...

واقعا تلاش کردم درست نشد...برای اینکه یاد خاطرات نیوفتم چیکار کنم و اینکه دیگه برای همیشه از زندگیم رفت 

با حال روحی بعدش چ پیشنهادی دارین

ورزش

کار

ادامه تحصیل

سفر

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
ناامید نشو و یادت هم باشه این دنیا خیلی زود تموم میشه پس تا میتونی شاد و پرتلاش و پرانگیزه باش که خد ...

فکر میکنم اگه کسی تو زندگیم نیارم خاطرات و دلتنگی نابودم میکنه