2777
2789

این ماه آمپول آزاد سازی زدم 

سه روزی میشه دل درد شدید پریود میگیرم حس میکنم پریود میشم الان ولی نشدم 

نوک سینه هامم یکم حساس شده دست و لباس بهش میخوره چندشم میشه 

اما همه اینا حالات پریود هم هست مخصوصا اینکه از نظر روحی هم یهو بهم ریختم دقیقا مثل پریود 

ای خدا من چقدر دعا کنم  

هیچ کسو جز خدا ندارم :) میشه برا مامان شدنم صلوات بفرستی؟🤱خدا جونم ازت ممنونم ۴۰۴/۲/۲۲ بی بی مثبت شد و فرداش آزمایشم😍 خدایا مراقب کنجد تو دلم باش ...

انشالله که باردار باشی حالا اگر از موعدت گذشته بی بی چک بزن ببین خدا چی میخواد

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
انشالله که باردار باشی حالا اگر از موعدت گذشته بی بی چک بزن ببین خدا چی میخواد

امروز موعدم بود هنوز نگذشته 

هیچ کسو جز خدا ندارم :) میشه برا مامان شدنم صلوات بفرستی؟🤱خدا جونم ازت ممنونم ۴۰۴/۲/۲۲ بی بی مثبت شد و فرداش آزمایشم😍 خدایا مراقب کنجد تو دلم باش ...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشالله که بگذره و نشی😁

اینقدررررر تو اقدام که اگرم باشم باورم نمیشه مخصوصا وقتی عصبی شدم درست مثل قبل پریودم دیگه کلا امیدمو از دست دادم 

اینقدررررر تو اقدام که اگرم باشم باورم نمیشه مخصوصا وقتی عصبی شدم درست مثل قبل پریودم دیگه کلا امیدم ...

چند وقته اقدامی؟ 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
عزیزدلم برات دعا میکنم حامله باشی انشاالله 😍❤️

ممنونم دوست خوبم 

اینقدررررر تو اقدام که اگرم باشم باورم نمیشه مخصوصا وقتی عصبی شدم درست مثل قبل پریودم دیگه کلا امیدم ...

منم دلم درد میکنه عین پریودی ناامید میشم باز درد ول میکنه امیدوار میشم 

چقد سخته انتظار خداکنه فردا پریود نشم 😍

انشالله که انتظارت زود تر تموم بشه

ممنونم❤️

منم فردا موعدمه دوستانی که پیاممو میبینن دعا کنید حامله باشم ✨❤️

عزیزمممم 😍😍 ان‌شاءالله که هستییییی 

حتما بهم خبر بده بودی یانه

منم دلم درد میکنه عین پریودی ناامید میشم باز درد ول میکنه امیدوار میشم چقد سخته انتظار خداکنه فردا پ ...

ان‌شاءالله که پریود نشییی