2777
2789
عنوان

توهم و هزیون گفتن شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 564 بازدید | 43 پست
خب از خونودات کمک بگیر و اونا رو حتما در جریان بذارخدابزرگه، دعا میکنم مشکلتون حل شه🙏🙏

مرسی ولی خونوادم نمیتونن کمک کنن اینهمه قسط رو از کجا بیارن بیچاره ها آبروی اونارم برده 

مرسی ولی خونوادم نمیتونن کمک کنن اینهمه قسط رو از کجا بیارن بیچاره ها آبروی اونارم برده

خواهش میکنم

آره واقعا بدهکاری خیلی بده

اما من بودم هیچوقت اجازه نمیدادم زنم چک بکشه

بهر حال نمیشه حساب کرد

حالا اگه تونستین یه مهلت بگیرین، انشاءالله شوهرت روبراه بشه بدهییاتون رو پرداخت کنه

راستش قلباً بخاطر این شرایطتون خیلی ناراحتم

من و گنجشک دلم غرق در تماشای تو بودیم       تو بی خبر پر زدی بر ایوان دگر😢😢😢

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خواهش میکنمآره واقعا بدهکاری خیلی بدهاما من بودم هیچوقت اجازه نمیدادم زنم چک بکشهبهر حال نمیشه حساب ...

مهلت دیگه نمیدن گذاشتن اجرا... نمیدونم چرا خدا اینهمه عذاب برا من خواست من گناهی نکرده بودم که تاوانش این باشه هر ثانیه دارم میمیرم و زنده میشم و کاری ازم بر نمیاد اینجوری پیش بره میدونم تو خیابون جامه 😔

مهلت دیگه نمیدن گذاشتن اجرا... نمیدونم چرا خدا اینهمه عذاب برا من خواست من گناهی نکرده بودم که تاوان ...

لطفا تسلیم نشو

زندگی سرتاسرش مشکله ، جنگیدن با این مشکلات به زندگی معنی میده

حالا چقد بدهی دارین؟

خب یه وسیله چیزی بفروشین بدهی رو پرداخت کنید

لطفا تسلیم نشوزندگی سرتاسرش مشکله ، جنگیدن با این مشکلات به زندگی معنی میدهحالا چقد بدهی دارین؟خب یه ...

تنهایی بدون هیچ درآمدی چیکار میتونم بکنم تو این شهر غریب... یه میلیارده بدهیا چکا همه به اسم منه و ضمانت واما با منه... دارم از استرس میمیرم روزی چن لقمه بیشتر نمیتونم غذا بخورم اونم واسه اینکه زنده بمونم خونوادش گفتن ولش کن برو ولی با اینهمه قسط برگردم پیش خونوادم چی بگم چیکار میتونن بکنن برام... دلم برا روزایی که خونه بابام بودم و تنها دغدغم این بود که صب تا شب دنبال خرید لباس و درس و خواهرم باشم تنگ شده... اونقد تنهام که نمیدونم با اینهمه بدهی چیکار کنم از اینکه آواره خیابونای تهران بشم میترسم از اینکه نمیدونم فردا قراره چی سرم بیاد وحشت دارم...اینهمه پولو از کجا بیارم... دارم دیوونه میشم دیگه 

اونم همش خوابه بیدار میشه یه مشت قرص میخوره دوباره میخوابه هزیون میگه باهاش حرف میزنی اون تو یه دنیای دیگه است حتی ندارم ببرمش دکتر... هر چی به داداشش التماس کردم نیومد گفت ما از شرش راحت شدیم نمیخوایم برگرده دوباره آرامشمونو بهم بزنه... 

شیشه میکشه

نه شیشه ندیدم ازش فقط قرص دیدم و خودش میگفت قبلا گل کشیدم الان دیگه نمیکشم 

ترامادول و متادون و سیگار دیمن هیدرینات و کلونازپام و پرانول دیدم که مصرف میکنه

یه سالی میشه هر چن ماه یبار اینجوری توهم میزنه ولی اینبار خیلی شدیده

نه شیشه ندیدم ازش فقط قرص دیدم و خودش میگفت قبلا گل کشیدم الان دیگه نمیکشم ترامادول و متادون و سیگار ...

عزیزم من حوزه کارم ترک اعتیاده و بیماری های روان داروهای خواب آور وقتی دوزش زیاد بشه بیمار حالت دیلریوس بهش دست میده احتمالا بخاطر کلونازپام هست

حتما به روانپزشکش اطلاع بده چون خطرناکه

تنهایی بدون هیچ درآمدی چیکار میتونم بکنم تو این شهر غریب... یه میلیارده بدهیا چکا همه به اسم منه و ض ...

یا خدااااا

یک میلیارد🤦‍♂️

خب این پولو برا چی گرفتین  و کجا خرج کردین؟؟

بخدا من ک شوکه شدم

خدا به دادت برسه

بعدم خونوادت همون تهرانن یا نه؟

عزیزم من حوزه کارم ترک اعتیاده و بیماری های روان داروهای خواب آور وقتی دوزش زیاد بشه بیمار حالت دیلر ...

هر کاری میکنم نمیاد حتی یه دستش بی حس شده میگم بیا برین دکتر میگه خودش خوب میشه... نمیدونم چیکار کنم دیگه فقط استرس دارم و گریه میکنمم... 

یا خدااااایک میلیارد🤦‍♂️خب این پولو برا چی گرفتین و کجا خرج کردین؟؟بخدا من ک شوکه شدمخدا به دادت ب ...

واسه شروع زندگی همه چی رو قسطی گرفتیم از وسایل خونه و رهن و ماشین و موتور و وام ازدواج و... سند ماشین و موتورم در رهنه نمیشه فروخت چکامم تو بازار فروختن... نه خونوادم لرستانن... حساب ضامنا مسدود شه میرن دم خونه اونا دارم روانی میشم 

واسه شروع زندگی همه چی رو قسطی گرفتیم از وسایل خونه و رهن و ماشین و موتور و وام ازدواج و... سند ماشی ...

وای 

چکار کردی با خودت دختر

کاش میتونستم کمکت کنم😑

اما خونواده شوهرت خیلی بیشرفن، مثلا تو ناموسشونی، چجور تو این شرایط تو رو میبینن و بیخیالن

بعدم حالا اتفاقیه ک افتاده، اگه میتونی ی کم از پول رهن خونه بگیر قسطا رو بده تا بعدشم خدا بزرگه

وای چکار کردی با خودت دخترکاش میتونستم کمکت کنم😑اما خونواده شوهرت خیلی بیشرفن، مثلا تو ناموسشونی، چ ...

رهن خونه کلا 90 تومنه... 

بگیرم بعدش نمیتونه خونه اجاره کنه جایی رو هم نداره خونوادشم راهش نمیدن... 

مرسی... نمیدونم سرنوشتم چی میشه فقط دعا کنید به جاهای بد کشیده نشه من کل زندگیم تو اتاقم بودم بدون هیچ استرس و دغدغه ای الان نمیدونم چیکار باید بکنم... 

رهن خونه کلا 90 تومنه... بگیرم بعدش نمیتونه خونه اجاره کنه جایی رو هم نداره خونوادشم راهش نمیدن... م ...

واقعا نمیدونم چی بگم

با هر پاسخی که ب کامنتای من میدی، تازه میفهمم ک دردات بیشتر و بزرگتر از چیزی هستن ک من فکرشو میکنم 

من هر وقت ک میام نی نی سایت روحم داغون میشه و قتی تاپیکهای اینشکلی می بینم

گاهی وقتا آدم به خودش میگه ک دنیا خیلی از اینجورآدمها داره ، و تو هم ک کاری از دستت برنمیاد

پس بهش فکر نکن

اما ذات آدمی اینو به هیچ وجه نمیپذیره 

یادمه سالها پیش یه نفر  تو یک گروه پستی رو گذاشته بود

که اگه یه روز ببینی ک مادر و همسر و فرزندت در حال غرق شدن هستن ، اول کدوم رو نجات میدی و جونت رو فدای کدوم یکی میکنی؟؟

من گفتم که ، اگر یه آدم به اون درجه از انسانیت برسه ک بخواد جونشو فدای دیگران کنه، دیگه براش فرقی نمیکنه ک اون طرف کی باشه، چون همون انسانیته که هیچ فرقی بین آدمها نگداشته

و کامنت من خییلی لایک خورد😊

بنابراین ما هیچ وقت نمیتونیم ناراحتی دیگران رو ببینیم و ناراحت نشیم، هرچندهم که ندونیم اونه کیه و کجاست

از ته دلم  از خدا میخوام که یه اتفاق خوبی رخ بده و تو بیای اینجا تاپیک بزنی و بگی مشکلم حل شد

آمین🙏🙏

واقعا نمیدونم چی بگمبا هر پاسخی که ب کامنتای من میدی، تازه میفهمم ک دردات بیشتر و بزرگتر از چیزی هست ...

ممنون از همدردیتون 🙏

از شما و هر کسی که این پست رو میبینه خواهش میکنم دعا کنین مشکلم حل شه و برگردم پیش خونوادم خواهش میکنم دعا کنین طوری نشه که مجبور بشم از هر راهی مشکلمو حل کنم من میخوام برگردم به همون روستای خودمون همون جایی که یه زندگی ساده داشتیم بشم همون دختری که دلیلی واسه بیرون اومدن از اتاقش نداشت... خواهش میکنم برام دعا کنین این مشکلم حل بشه قبل از اینکه خیلی چیزای دیگه از دست بدم 🙏🙏