2777
2789
عنوان

توهم و هزیون گفتن شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 564 بازدید | 43 پست
ممنون از همدردیتون 🙏از شما و هر کسی که این پست رو میبینه خواهش میکنم دعا کنین مشکلم حل شه و برگردم ...

خواهش میکنم

حتما خدا بزرگه

فقط لطفا قوی باش ، همین رنج ها باعث رشد و تعالی آدمها میشن، پس امیدتو از دست نده انشاءالله یه راهی پیدا میشه🙏

من و گنجشک دلم غرق در تماشای تو بودیم       تو بی خبر پر زدی بر ایوان دگر😢😢😢

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ترامادول متادون کلونازپام دیمن هیدرینات پرانول و... توروخدا یکی کمکم کنه تنهام دارم سکته میکنم

خب متادون خودش اعتباد آوره ، اصلا چرا این همه قرص استفاده میکنه ادم سالم که این قرص هارو نمیخوره، با این وضعیت ببریدش پیش روانشناس بنده خدا حتما مشکل اساسی داره این طوری ام خودش عذاب میکشه هم شمارو عذاب میده

یا بلسم الجروح😭اقاااای من دوستتون دارم  اللهم عجل لولیک الفرج💖

خب متادون خودش اعتباد آوره ، اصلا چرا این همه قرص استفاده میکنه ادم سالم که این قرص هارو نمیخوره، با ...

روانپزشک منظورم بود

یا بلسم الجروح😭اقاااای من دوستتون دارم  اللهم عجل لولیک الفرج💖

پدر شوهرت بیاد چک ها رو پاس کنه 

یه فامیلمون بی غیرت به اسم زنش چک چند میلیاردی داد ورشکست شد خودش فرار کرد زنش موند و دو تا بچه 

پدر شوهرش خونشو فروخت داد طلب عروسش که نبرنش زندان

پسرشم همچنان متواری

منم میخواستم بپرسم که گفتن این قرص هارو میخوره

عاره کسایی که شیشه میکشن برا اینکه قیافشون زیاد خراب نشه متادون میخورن 

متادون رو در صورتی میخورن که مصرف مواد سنگین داشته باشن  که زیاد لاغرشون نکنه

♥️ــــــNEVER GIVE UPــــــ♥️
خب متادون خودش اعتباد آوره ، اصلا چرا این همه قرص استفاده میکنه ادم سالم که این قرص هارو نمیخوره، با ...

اصلا حرف گوش نمیده به شدت دروغ گوئه یعنی طوری دروغ میگه که حتی خدام باورش میشه... من میبینم ۵ تا قرص با هم میخوره قسم میخوره که نخوردم انگار کند ذهنه خودش میگه مگه خرم اینهمه قرص بخورم بفد یه ورق ۲۰ تایی رو تو یه روز میخوره. ۴ ساله باهاشم ۳ سال عقد بودیم ۱ ساله ازدواج کردیم زندگیمو نابود کرده

توروخدا آبجی حالت خوبه؟؟ چیشد شوهرت خوب شد

همش خوابه... قرص میخوره و میخوابه... قرصش که تموم میشه میره چن ساعت کار میکنه پول قرص و سیگارو در میاره با یه وعده غذا... چن روز یبار غذا میخورم دیگه هیچی ازم نمونده... 

پدر شوهرت بیاد چک ها رو پاس کنه یه فامیلمون بی غیرت به اسم زنش چک چند میلیاردی داد ورشکست شد خودش فر ...

این انقد آدم عوضییه که خونوادش ولش کردن... خودکشی کرده بود گوشه ICU نیومدم پیشش اونوقت بیان چکای منو پاس کنن... حتی مادرشم گردنش نمیگیره... اینهمه مدت از بدی اونا میگفت الان متوجه شدم که ایراد از اینه که نمیتونن تحملش کنن... اینهمه چک کشیدم گرفته خوابیده میگم برو سر کار شروع میکنه داد و بیداد و فحش دادن که مگه پدرت کارخونه داره انتظار داری من برم سر کار... نمیدونم چیکار کنم خدا سر کافر هم نیاره حال منو 😔

عاره کسایی که شیشه میکشن برا اینکه قیافشون زیاد خراب نشه متادون میخورن متادون رو در صورتی میخورن که ...

این با چشم خودم میبینم میخوره زیر بار نمیره میگه من سالمم... جوری سرم داد میزنه و نفرین میکنه انگار من شوهر اینم و وظیفه منه که همه چی رو درست کنم... براش ماشین گرفتم اوایل عقد فروخت به باد داد بعد یه مدت با هزار بدبختی براش موتور گرفتم یه مدت کار کرد گفت با موتور نمیتونم ماشین بگیر با چک ماشین گرفتم یه ماه کار کرد اخراجش کردن از بس دزد و کثیف بود... دیگه دنبال هیچ کاری نرفت بعدش گفت موتور بگیر بحدا با موتور کار میکنم از دم قسط موتور گرفتم براش هر بار یه بهونه میاره و گوشه خونه خوابیده... چیزی هم بگم اونقد داد میزنه و خودشو میزنه و وسیله میشکنه که جرات نمیکنم دیگه بگم برو سر کار... الان یه ساله اومدم تهران باور کن از گشنگی نمیدونم چیکار کنم... خونوادم نمیدونن اینهمه چک واسه این عوضی از اولشم گفتن نکن گوش نکردم حتی روم نمیشه بگم چه بلایی سرم اومده...