2777
2789
عنوان

توهم و هزیون گفتن شوهر

564 بازدید | 43 پست

من یه سال پیش در مورد مشکل توهم و هزیون گفتن شوهرم پرسیدم الانم باز چن روزه اونجوری شده اومد خونه پدرم آبروریزی کرد فحش میداد توهم داشت اینا بهش بدوبیراه گفتن همش توهم میزنه و به دروغ از دهن بقیه چرت و پرت میگه رفت خونه عموم آبرومونو برد هر کاری کردم نتونستم جلوشو بگیرم به زور آوردمش خونه خودمون میگه تو با چن نفر رابطه داری و کلی بد و بیراه دیگه... خونوادم از استرس حالشون بده آبروشون رفته خودم از استرس دارم دق میکنم با اصرار خوابوندمش میترسم بیدار شه باز شروع کنه داد و بیداد و توهم زدن... 

نمیدونم مشکلش چیه چرا اینجوری میشه فکر میکردم مال قرص کلونازپام باشه ولی الان چن باره اینجوری میشه نمیدونم چیکار کنم 

میشه راهنمایی کنید کسی همچین تجربه ای داره یا از کسی شنیده؟؟؟ من باید چیکار کنم دارم دق میکنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسکیزوفرنی

چیکار باید بکنم کجا ببرمش؟ خوب میشه؟ 

خونوادش ولش کردن جواب تلفنشم نمیدن زنگ زدم بهشون گفتن به ما ربطی نداره منم تنهام دارم دق میکنم تا بیدار میشه به خونوادم فحش میده میترسم ازش نمیدونم چیکار کنم توروخدا اگه راهی بلدین بگین... کلی چک برگشتی و قسط معوقه داریم همه هم به نام منه حکم جلبمو گرفتن از طرفی خونوادم آبروشون رفته میگن اینهمه قسط رو چجوری میخوای پس بدی ماهی 48 تومن 😔

گلی قرصارو برای چی میخوره؟

همیشه خورده میگه دوران سربازی مرز خدمت کردم کلی جنازه دیدم برام تجویز کردن که بخوابم ولی افراطی میخوره مثلا الان 5 تا کلونازپام 2 و چنتا دیمن هیدرینات خورد یه ورق رو یه روزه میخوره... چن باره اینطوری شده الان خیلی بدتره میترسم ازش همش از خونوادم بد میگه و الکی ازشون متنفره... 

همیشه خورده میگه دوران سربازی مرز خدمت کردم کلی جنازه دیدم برام تجویز کردن که بخوابم ولی افراطی میخو ...

این کلوزپام و اگه اشتباه نکنم کسایی که توهم میزنن میخورن

این اگه توهم نداره نباااید سرخود مصرف کنه

غروب همیشه واسه من نشونی از تو بوده..

این قرصهایی ک گفتی مصرف میکنه، اگه یه دونشو هم مصرف کنه دچار اعتیاد و روانپریشی میشه

و اینجور افراد از آدمهای معتاد بدتر و خطرناک ترن، موندم تو چجور توجیه اونو پذیرفتی

ببرش جایی اینا رو ترک کنه و گرنه اگه به مصرف اینا ادامه بده هر روز وضعیتش بدتر میشه

من و گنجشک دلم غرق در تماشای تو بودیم       تو بی خبر پر زدی بر ایوان دگر😢😢😢
این کلوزپام و اگه اشتباه نکنم کسایی که توهم میزنن میخورناین اگه توهم نداره نباااید سرخود مصرف کنه

نمیدونم بخدا مشت مشت میخوره هی داره چرت و پرت میگه تنهام نمیدونم چیکار کنم بنظرتون زنگ بزنم اورژانس اجتماعی؟ 

این قرصهایی ک گفتی مصرف میکنه، اگه یه دونشو هم مصرف کنه دچار اعتیاد و روانپریشی میشهو اینجور افراد ا ...

بعد  عقد فهمیدم هر بارم خواستم طلاق بگیرم تهدیدم میکرد که خودکشی میکنه و گریه میکرد قسم میخورد درست میشه الان اوضاش خیلی بده خونوادشم ولش کردن من موندم تنها دارم دق میکنم تنهایی کلی چک برگشتی و قسط داریم هر روز زنگ میزنن ماهی 48 تومن بدهی رو دستم گذاشته😔

بعد عقد فهمیدم هر بارم خواستم طلاق بگیرم تهدیدم میکرد که خودکشی میکنه و گریه میکرد قسم میخورد درست ...

خب شما از همون اول باید از یکی در این مورد مشورت میگرفتی، بعدم تو این وضعیت چرا چک کشیدی؟؟

الان این با این وضعیتی ک داره یه بلایی سر خودش نیاره شانس آوردی، دیگه پذیرفتن مسئولیت زندگی پیش کشت

یکی از این قرصایی که گفتی چند سال پیش یکبار واسه دندون دردم خوردم 

بعدش راه ک میرفتم حس میکردم وزنم به اندازه یه برگ درخته

حس میکردم پاهام روی زمین نیستن، همون یکبار ک به پیشنهاد کسی استفاده کردم فهمیدم این قرصا آدمو دچار اعتیاد شدید میکنن

لطفا تو هم فکر اینکه این خودش بتونه کنار بذاره رو از سرت بیرون کن

باید ببری اساسی ترکش بدی

من تو دوران سربازی تو زندان خدمت کردم و هزاران نفر از اینا رو دیدم ک مرتکب جنایتهای مختلفی شده بودن

چون اینا با مصرف این قرصا به هیچ وجه تعادل روحی و روانی ندارن

بهرحال خیلی موظب باش

خب شما از همون اول باید از یکی در این مورد مشورت میگرفتی، بعدم تو این وضعیت چرا چک کشیدی؟؟الان این ب ...

تا چن ماه پیش قسطارو میداد... نمیدونم تنهام کسی رو ندارم کمکم کنه دارم از ترس میمیرم

تا چن ماه پیش قسطارو میداد... نمیدونم تنهام کسی رو ندارم کمکم کنه دارم از ترس میمیرم

خب از خونودات کمک بگیر و اونا رو حتما در جریان بذار

خدابزرگه، دعا میکنم مشکلتون حل شه🙏🙏