2777
2789
عنوان

اومدم حرم بیاید برای من دعا کنید منم براتون دعا کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 139 بازدید | 27 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو رو خدا دعا کن همین ماه انشالله خونه ی بزرگ ویلایی نوساز تو بهترین منطقه ی مرکز استانمون بخریم به اسم مادرم و زندگی عالی کنیم و بار کنیم تو خونه بشنیم و خیر ببینیم و شر و بدی نبینیم و انشالله کولر ایستاده کاندیشن بگیریم و نصب کنیم و اصلا بهار و تابستون گرما نکشیم😔🙏 🙏 .

لطفا و تو رو خدا دعا کن انشالله من و مادرم و خاله هام و مادربزرگم و خواهرم و داداشام و بچهای خاله هام خیلی آبرو دار و خوشبخت و شاد و سالم و خوش شانس و پولدار و آرامش دار و زیرک و باهوش و خوش اقبال و زیبا و آسایش دار و آزاد و امنیت دار شیم انشالله و خدا عمر خیلی طولانی به من و خاله هام و مادربزرگم و خواهرم و مادرم و داداشام و بچهای خاله هام بده 😭🙏و انشالله من و عزیزانم تو هیچ زمینه ای محتاج هیشکی نشیم انشالله🙏😭.

شما رو به خدا دعا کن برا من و خواهرم همیشه و همه جا خواستگاری خیلی خوب و عالی بیاد و خواستگارامون همشون خیلی از من و خواهرم از همه نظر خوششون بیاد و انشالله من و خواهرم از بینشون اونی که از همه بهتره انتخاب کنیم الهی😭😭🙏 😭.

تو رو خدا دعا کن همسرانی خیلی خوش اخلاق و مهربان و نجیب و حلال خور و چشم پاک و سالم و پولدار و آبرو دار و تحصیلکرده و همسرانی زیبا و خوش قد و هیکل و شرکت نفتی رسمی باشند و معتاد و خسیس و فاسد و شکاک و دمدمی مزاج نباشند و اصلا همسرانمون  آزارمون ندن و اذیتمون نکنند و از همسرانمون صاحب اولاد سالم و زیبا و صالح شیم هر کدوممون دو ،سه تا پسر و یه دختر خدا به من و خواهرم و داداشام بده انشالله و همسران من و خواهر و برادرام کاملا مجرد باشن (مطلقه و بیوه و بچه دار نباشن)🥹😭.

تو رو خدا دعا کن انشالله امسال بعد جراحی فک بینیمو عمل کنم و از بینیم بتونم نفس بکشم و خیلی خوشگل و ناز شم خیلی 😭 و پول ارتوسرجری و جراحی فکم و دماغ عمل کردنم خدا بهم برسونه 😭 و محتاج هیچ آدمی نشم🙏😔😔.

تو رو قرآن دعا کن هر کی من و عزیزانم رو کتک زد و بهمون تهمت زدن و توهین کرد و هر کی هر ظلم و بدی در حقمون کردن و می‌خوان کنند و هر کی پشت سر من و عزیزانم حرف بد زد و هر کی جادو برا من و عزیزانم میگیره و هر کی من و عزیزانم رو مسخره کرد و هر کی با احساس من و عزیزانم بازی کرد و انداختمون سر زبونا انشالله خدا جواب ظالما رو بده همین روزا خیلی زود و انشالله هیشکی نتونه من و عزیزانم رو کتک بزنه و توهین و تهمت هیشکی به من و عزیزانم نزنه و هیشکی آبروی من و عزیزانم رو نبره و هیشکی با احساس من و عزیزانم بازی نکنه و هیشکی حق من و عزیزانم رو نخوره انشالله😭😭.

تو رو خدا دعا کن انشالله پدرم همیشه تو اتاق خواب تنها بخوابه و اصلا تو پذیرایی و راهرو نخوابه و نشینه و اصلا رو مخ و اعصاب من و عزیزانم راه نره😭حتی برا نوار بهداشتی عوض کردن و اب خوردن و غذا خوردن و در یخچال باز کردن معذبمون میکنه😭😭تو رو خدا دعا کن حیله و نقشه ها و شر و مکر و بدیا و ظلمای پدرم کامل به خودش برگرده و به من و عزیزانم نرسه😭.

تو رو خدا دعا کن شوهر خواهر سابقم و خانواده شوهر خواهر سابقم بابت جهیزیه و مهریه ایی که حق خواهرمو خوردن و بابت همه ی کتکها و تهمت ها و توهین ها و ظلمایی که در حق خواهرم و بنده و عزیزانم کردن ، شوهر خواهر سابقم و خانوادش تقاص پس بدن و انشالله رابطه ی من و خانوادم کامل با شوهر خواهر سابقم و خانواده شوهر خواهر سابقم قطع شه 😭