2777
2789
عنوان

عکس العمل

56 بازدید | 11 پست

بغل دستیم خیلی مغروره و لحنش یه جوریه که ناراحتم میکنه لحنش مغرورانه است و ازش خوشم نمیاد

وقتی معلم درس میپرسه و بلد نیست میگه چرا بهم نگفتی و اگه بهش بگم معلم مون میشنوه و اصلا ازش خوشم نمیاد که بخوام بهش کمک کنم

وقتی مدادش داره از رو میز میفته به من میگه چرا نگرفتیش؟

و یه دفعه که باهاش قهر کرده بودم با کفشش زد بهم و گفت: بیا با هم دوست بشیم و کلا یه جوری رفتار میکنه که طلبکاره 

عکس العمل مناسب چیه؟

یه مدت تحمل کن مدرسه تموم میشع راحت میشی. ـ

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مث خودش باشی بهترین کاره 

ک حساب کار دستش بیاد یارو

پر رو به چه حقی خوبه تا الان ساکت موندی و چیز خاصی بش نگفتی 

عین هو خودش رفتار کن ببین چجوری میشه 

بعدشم اگ آدم نشد کلا ی جوری رفتار کن انگار نیست ن ببینش ن صداشو بشنو این آدم سمی رو از زندگیت حذف کن

منی که اوضاعم یدتره چی بگم والا...

اکانت دست دونفره 🫂🤍🐥 آرزو مـیـکنـم فـرامـوشـت کـنـم هـمـونـطـوری کـه مـنـو تـو یـک روز فـرامـوش کـردی رفـتـم ابـدی رفـتـم و دنـیـامـو خـامـوش کـردم🫀🌿

از هرچی مدرسه تو دنیا هست متنفرم بدجور  هرروز دوستام به شوخی اذیتم میکنن من حقیقتا خوشم نمیاد همش می‌خوام زار بزنم واقعا اذیت کردنشون عادی نیست بعد ما یه فامیل داریم تو مدرسه چندسال ازم کوچیکتره بعدش همون دختره که همچیزو می‌دونه هی میبینه رفته به فامیلمون گفته اذیتم میکنن...اسممو با یه پسره مینویسنو همه‌چیز دیده گفته به فامیلمون فامیلمون عصبی شده رفته به دوستش گفته امروز به دوست مدرسه ایم گفت چرا (منو یعنی من) اذیتش میکنین فلان بنظرت اون دختره کار خوبی کرده رفته به فامیلمون همه‌چیز گفته واقعا هم اذیت کردنشون عادی نیست خیلی بده همش عذاب میکشم...

اکانت دست دونفره 🫂🤍🐥 آرزو مـیـکنـم فـرامـوشـت کـنـم هـمـونـطـوری کـه مـنـو تـو یـک روز فـرامـوش کـردی رفـتـم ابـدی رفـتـم و دنـیـامـو خـامـوش کـردم🫀🌿

باهاش قطع ارتباط کن 

خب یه بار حقشو بزار کف دستش

نمیشه مثلا دوستامن هیچکسو تو مدرسه ندارم هیچکسو هیچکی اگه با اونا دوست نباشم اذیت میشم دوستم خوبه ها همیشه هرچیو نقهمم بهم میگه سر امتحان اینجور چیزا ...ولی کارشونم خوب نیست اینکه اذیت کنن

بهشون بگو اذیتی پس

یادمه وقتی اذیتم میکردن اون دختره که به فامیلمون همه‌چیز گفته بدجور نگام میکرد بدجور وحشتناک میترسیدم