2777
2789
اره فک کنم باز باید برم شاتامو چک کنمامروز من با همه دعوام شد تقریبا تو سایت 🤣اگر امروز شده باشه که ...

از من چی داری شیطون؟

وقتی به روی ما دریچه ای به نام اطمینان بسته شد تمام ازادی های زمین را قفس فرا گرفت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مننننننننننننننننسر یه چیزی اختلاف نظر داشتیم بعد تو کوتاه اومدی خیلی یواش😂😂

امکان ندارههههه من کوتاه اومدم ؟🤣🤣🤣🤣🤣 چی بود ؟؟؟ چی گفتم ؟؟؟

نه ببین! حتما یچیزی میدونم که میگم دیگه..👀🔪

امکان ندارههههه من کوتاه اومدم ؟🤣🤣🤣🤣🤣 چی بود ؟؟؟ چی گفتم ؟؟؟

سر دوست پسر و این چیزا بود فکر کنم
با تو بودی دیگه عکس پروف قبلیت یه دختر بود سیاه سفید هم بود
اروم و ریز بحث رو عوض کردی و جبهه نگرفتی

وقتی به روی ما دریچه ای به نام اطمینان بسته شد تمام ازادی های زمین را قفس فرا گرفت

کیه ؟ همونی که آرمی عه ؟ من خوشم میاد ازش روکه 🤣

کدوم رو میگی؟
باهاش حرفم شده یادته؟
نه این دو نفر که من میگم تو یه لول دیگه بی لولن🤣🤣

سر دوست پسر و این چیزا بود فکر کنم با تو بودی دیگه عکس پروف قبلیت یه دختر بود سیاه سفید هم بود اروم ...

آهاا ارهه  من مخالف سفت و سخت دوستی با پسرام 😂

پروفایل قبلیم آدری هپبورن بود

پس خداروشکر کار به جاهای باریک نکشید از این به بعد حواست باشی از امضام پیروی کنی دختر خوب 😂🎀 من🔪صلاح🔪 همه🔪 رو 🔪میخوام🔪😂

نه ببین! حتما یچیزی میدونم که میگم دیگه..👀🔪