2777
2789
عنوان

نماز خوندن

75 بازدید | 11 پست

سلام بچه ها من نماز خونم ولی به بقیه چیزا اعتقادی ندارم مثل حجاب و اینا یه چیزی که خیلی برام عجیبه اینکه هرجایی میرم چه کار چه هر جمعی زیاد کسی مثل خودم نیست گاهی وقتا فک میکنم شاید من کافرم و بقیه کار درستی میکنن

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خداروشکر که نماز میخونی

با همین نماز خوندن چند پله از کسانی که نمیخونن جلویی

همین نماز باعث میشه بقیه کارهای درست رو هم انجام بدی

چرا نمیری دنبال اینکه تحقیق کنی؟؟

خداروشکر که نماز میخونیبا همین نماز خوندن چند پله از کسانی که نمیخونن جلویی همین نماز باعث میشه بقیه ...

تحقیق میکنم زیاد ولی مشکلاتش مثلا اینکه همه جا نماز خونه نداره 

خوب خداوند یه کارهایی گفتن که به عنوان مسلمان باید انجام داد حالا یه خورده ظاهری یه خورده باطنی نماز خوندن یه جرئی هست پوشش و حجاب هم جزئی است حالا یکی نماز میخونه پوشش مناسب نیست یکی پوشش مناسب نیست ولی نماز میخونه هر دو اشکالاتی دارند 

تحقیق میکنم زیاد ولی مشکلاتش مثلا اینکه همه جا نماز خونه نداره

من چون نماز میخونم قبل اینکه بخوام برم بیرون اگه نزدیک اذان باشه صبر میکنم نمازم رو میخونم بعد میرم،اگه بیرون باشم،دم اذان مساجد بازه،تو پاساژ ها و پارک های بزرگ هم معمولا نمازخونه داره

دیگه اگه هیچکدوم از اینا پیدا نشه برگردم خونه میخونم

من چون نماز میخونم قبل اینکه بخوام برم بیرون اگه نزدیک اذان باشه صبر میکنم نمازم رو میخونم بعد میرم، ...

خب من محل کارام بعضی جاها نمازخونه نداره یه عذاب وجدانی میگیرم چون قضا میشه حسش بده

خب من محل کارام بعضی جاها نمازخونه نداره یه عذاب وجدانی میگیرم چون قضا میشه حسش بده

نمیتونی با خودت سجاده ببری یه گوشه پهن کنی نمازت رو بخونی؟؟

جای خلوت پیدا میشه محل کارت؟