2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم میخوام صورتمو لاغرکنم

دلایل بودنم راهرروزمرورمیکنم    هرروزازتعدادشان کم میشود                              آخرین باری ک شمردمشان                                         تنهایک دلیل برایم باقی مانده بود                        آن هم وجودتوبود 💓دخترم💓                                💞💞💞💞💞                    

منم صورتم گوشتیه

هرچی تو نت سرچ کردم چیزی پیدا نکردم

از هرکی هم میپرسم فوری میگه همه میخوان چاق کنن تو هم نکن

انقدر ناراحت میشم از این حرف

همه چاق میخوان من نمیخوام خب

شده مثل باشگاه رفتنم. کلی پول مربی و ... دادم که ورزشایی بگه که رونم و ب ا س ن لاغر کنه بعد هی دیدم داره گوشتی تر میشه بهش گفتم چرا اینجوری شدم آخه؟ مربیه برگشته میگه همه میخوان برزیلی کنن تو میخوای لاغر کنی؟

انگار همه هرکاری میخوان بکنن ما اجبارا باید بکنیم

بابا من ب ا  س ن برزیلی و صورت تپل نخواهیم کسی نیست کمکمون کنه واقعاً

یه نفر تو زندگی من هرگز بخشیده نمیشه
منم صورتم گوشتیه هرچی تو نت سرچ کردم چیزی پیدا نکردم از هرکی هم میپرسم فوری میگه همه میخوان چاق کن ...

الهيييي عزيز دلم ب حرفشون گوش نده 

كار خودتو بكن 

انقده خوش حال ميشم پستام زياد لايك ميخوره🤗🤗🤗😍😍😍😍