2777
2789

بعد من مثلا ی روز در میون دو روز می امدم خونه اش بعد الان مامانم اینا امدن برا همه چای ریخت جز من  در حالی که منم تازه امدم 

بعد برا همه اب ریخت حتی نگفت اب میخوری یا نه خلاصه 

من فهمیدم ادم دو رویی هست جلوم ی حرفی میزنه پشتم ی حرف دیگه 

دیگه دو ماه سه ماه برم خونش خیلی بهتره مشغول زندگیم باشم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم لابد چون زیاد میزی دیگه مهمون حساب نمیکنه و میگه تعارف نداری. مخصوصا اگه ازش کوچیکتری که شما باید پاشی چایی بریزی نه بشینی خواهرت واست بیاره . 

من جاریم زیاد خونم میاد خیلی نزدیکیم منم میرم البته ولی کمتر بعد وقتی خونه هر کدوممون مهمونی باشه اصلأ نمیشینیم که پذیرایی بشیم خودمون پذیرایی میکنیم 

از کوتهی ماست که دیوار بلند است 😏

ببین من هم قبلا اسنپ میگرفتم یا شوهرم میبرد هفته ۳باری ۲باری

بعد دیدم وا برخوردا چه بده

الان هفته یبار خودش میاد دنبالم چون گفتم آبجی ماشین نداریم اسنپمم شارژ نداره  خودش اسنپ میفرسته و خودش میاره در خونه مون

من براشون هربار میرفتم هزاران کار میکردم کارگر خونه اش بودم ولی دیگه پامو کم کردم خودشون طالب منن

خدایا شکرت 

اشتباه کردم دیگه نمیرم

از قدیم گفتن دوری و دوستی.... از بس رفتی خونش. دیگه شدی جزوی از اعضای خانواده ش. و بهت کم محلی میکنه. چون تو رو غریبه نمیدونه.. منم میرفتم و زیاد هم میرفتم  دیگه  کم کم بی حرمت شدم جلو بچه هاش و همسرش... سر خودمو گرم کردم به سرکار و شد ماهی دو ماهی ۱بار. اللنم که ازدواج کردم ـ همچنان بعضی کاراش رو اعصابه و منم همون عید میرم خونش و نهایت شاید سر جمع سالی ۲ یا ۳بار. با وجودی که خونش خیلی خیلی بهم نزدیکه و حتی نیاز به اسنپ نیست ــارامش دارم و حالم خوبه 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!