2777
2789
عنوان

اگه پدرم مادرمو نخواد چی

96 بازدید | 4 پست

قبلا خوب بودن ولی الان چند وقته پدرم توجهی بهش نداره انگار نه انگار هیچی

با بقیه خوبه تقریبا

من همیشه از اینکه همدگیه رو نخوان و دوست نداشته باشن خیلیییی میترسیدم و حالا انگار ترسم به واقعیت تبدیل شده 

تا جایی که میشه از هم فاصله میگیرن مخصوصا پدرم 

تورو خدا برام دعا کنید اگر دعایی هم بلدید بهم بگید

دارم دیوونه میشم دیگه💔

دعا کنید واسم لطفاً لطفاً لطفاً 

اون زندگی ای که بچه باید توی این فکرا در مورد پدر و مادرش باشه و بار عاطفی اونا رو به دوش بکشه باید براش خون گریه کرد

دلم برات سوخت

این پروفایل توسط چند نفر استفاده می شود
اون زندگی ای که بچه باید توی این فکرا در مورد پدر و مادرش باشه و بار عاطفی اونا رو به دوش بکشه باید ...

خیلی اذیتم خیلییی فقط خدا می‌دونه یه ساعت بی این فکرها نمیگذرونم

دعا کنین برام توروخدا 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی اذیتم خیلییی فقط خدا می‌دونه یه ساعت بی این فکرها نمیگذرونمدعا کنین برام توروخدا

قبلا های منی

چقدر خوب می فهممت

زن و شوهرهای مشکل داری که بچه هاشون رو تو مشکلاتشون نابود می کنن با کلی آسیب ولشون می کنن

بچه سالم رو مریض میکنن

این پروفایل توسط چند نفر استفاده می شود
قبلا های منیچقدر خوب می فهممتزن و شوهرهای مشکل داری که بچه هاشون رو تو مشکلاتشون نابود می کنن با کلی ...

💔توکل به خدا خداروشکر که دیگه تو اون شرایط نیستی