2777
2789

من خیلی اذیت شدم توو نامزدی . شوهرمو الکی پُر می‌کرد خواهرش و این آشغال می افتاد به جونه من میزد فحش میداد و همه میگفتن من مقصرم تا ازدواج کردیم چند باری تکرار کرد اما بقولِ خودِ کثافتش پشیمون بود و دیگه همه رو شناخته بود و تمومه زندگیش منم . اینم بگم‌ما قرار بود تهران پیش خانوادم زندگی کنیم اما این کثافت من. آورد شهرستان نزدیک خواهرش البته شهر بزرگیه و ما مرکز شهریم اما خب از خانوادم دورم خیلی حسِ پژمردگی دارم و دلشکسته. ‌ایشون اول عید با من بحثش شد و من گفتم آقا حریمِ شخصی آدم داشه باشه باز زنگ زد خواهرو دامادشو ریخت توو خونم و باز دعوامون گف بهشون منم گریه ک خانوادم دگ بیان دنبالم زده بود گوشیم رو قبلش شکسته بود و یه گوشی برام گرفته بود ک اونم دسش بود زنگ زد ب پدرم بی احترامی کرد و از اون روز خانوادم دیگه با ایشون صحبت نمیکنن و بمنم گفتن بیا ول کن اون آدم نمیشم و... اما باز عید بود سر آبرو نشسم سر جام. کل طلاهامم ازم گرفته فروخته

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من حدود ۲۰ روزِ سپتوم رحم عمل کردم و بمن قبلش دکتر دوتا لوپرومر ۷.۵ زده و از بهمن ماه ک زدم پریود نشدم‌کلا عصبی ام حالم بده . ایشون دیروز منو برده بود گردش اومدیم خونه کلی کار کردم تا ۳ شب یه گوشی داشه فقط اینستاس  از یطرفم فقط اینتر نشنال تلویزیون در اختیارشه  ۳ شب گفتم بابا خاموش کن بخوابیم عصبی بودم داد زدم خلاصه بحثمون شد و اون دهنِ کثیفش باز کرد باز به پدر مادرم فحش داد منم ب پدرو مادرش ک مرده فحش داده خدا شاهده دیوونم کرده بود وگرنه جز خدا رحمتت کنه چیزی نگفتم  با. نشست بمن گف فحش بد انقد خودمو زدم انقد حالم بد شد رفتم از پنجره خودمو پرت کنم

شل گف فردا میبرمت ترمینال برو خونتون صبح پاشدم گفتم چمدون جم میکنم من. ببر باز نبرد 😔مادرم انقد دلش ا. این انگل شکسته که بمن زنگ نمیزنه خیلی افسردم.  باعث دعوا درسته من بودم چون داد زدم اما خب چیکار کنم ازش دلشکستم  دوس دارم فقط برم گم شم بمیرم. خدایا من با این حیوونی ک سرراهم قرار دادی چیکار کنم انقد خواستگاری خوی داشتم گاهی با خودم میگم‌این زندگی شاید تاوانه دلشکسته اوناس

شماام بددهنی البته کمال همنشین برتو اثر کردهبعدم با پرخاش وکل کل چیزی حل نمیشه

عزیز وقتی یکی صدبار بهت بگه ج...ده قه...به بگه فلانم دهن بابات فلانم توو پای مادرت شما یبار ج نمیدی دوبار سومین بار جواب میدید یا نه؟ بعد ب نظرتون چون جوابشو دادم شدم بددهن و همنشینی با اون؟ یعنی شما منو با اون آدم یکی میدونی!

شما اشتباه کردی دیدی اینجوریه و بازم ادامه دادی دقیقا اشتباهی که من با همسر سابقم مرتکب شدم ولی اینم بدون دیگران قابلیت تغییر کردن ندارن این شمایی که باید کاری کنی دهن همسرت بسته بمونه رگ خوابشو بلدی از همون استفاده کن من این همسرم خوبه فقط زود عصبی میشه من اوایل بحث میکردم میدیدم اوضاع بد میشه از یک جایی ب بعد سکوت کردم و هر چی گفت هیچی نگفتم خیلی وقتا هم با وجودی که مقصر بود ساکت بودم و حتی عذر خواهی کردم الآن خیلی خوب شده شما ببین همسرت چجوری آرومه همون کار رو بکن ولی یه خصوصیت تو همه شون مشترکه اونم اینکه مثل بچه ها تشنه ی محبتن جایی کشیده میشن که بهشون محبت بشه 

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره 🥰                           زود بود برای رفتنت 🖤

طلاق بگیر تا بچه دار نشدی از این خانواده شوهر برات در نمیاد

میترسم نمیدونم چجوری ب خانوادم بگم و اینک حدود دو میلیارد بیشتر ازم طلا گرفته زمین خریده نمیدونم‌چجوری یمقدار از اون طلا رو بگیرم حداقل دست خالی برنگردم‌خونه پدرم طلاهایی ک خانوادم داده بودنو هم فروخته حدود ۴۰۰ الی ۵۰۰ گرم 

متأسفانه وابستشی اینا درست بشو نیستن همیشه حرف اوناس طاقت نه شنیدن ندارن طاقت حرف حق ندارن  حریمها هم شکسته شده الان که بچه نداری راحت می تونی تصمیم بگیری چرا خودت به مادرت زنگ نمیزنی بگو واست بلیط بگیرن یه مدت دورشو بعد تصمیم بگیر 

شما اشتباه کردی دیدی اینجوریه و بازم ادامه دادی دقیقا اشتباهی که من با همسر سابقم مرتکب شدم ولی اینم ...

عزیزم دلشکسته وقتی یادم میاد چیکارا کرده و منو آورده توو غربت و دور از خواهرو برادرم پدرو مادر هر غلطی میکنه و هر بلایی سرم میاره خوبی‌اش اصلا دیگ ب چشمم نمیادفقط همس میگم کاش برگردم هقب و لا این آدم ازدواج نکنم. شدیدا بددهنی بددهنی منو داره از بین میبره بخدا حاضرم بمیرم اما حرفای کثیفش رو نشنوم

متأسفانه وابستشی اینا درست بشو نیستن همیشه حرف اوناس طاقت نه شنیدن ندارن طاقت حرف حق ندارن حریمها ه ...

خدا شاهده اصلا وابستگی وجود نداره من حتی جدا از این آدم میخوابم نمیذارم بهم دست بزنه وقتی سمتم میاد میگم عمل کردم نیا قبلشم نمیذاشتم میگفتم بابد برای عمل آماده باشم و نباید نزدیک شی ۴ ماهه نباشم دست بم بزنه در حالی. ۸ ماهه ازدواج کردیم و یماه بهد ازدواج بازدار شدم ک سقط شد