2777
2789

سلام دوستان

سر یه مسئله و دعوایی ک بین جاری و برادرشوهرم بود و دخالت بقیه رو باز کرده بودن گرچه همه میدونستن حق با جاریمه 

نامزدم  و مادرش یهو شروع کردن اره این خیلی با داداشم ساخته کلا کم خرجه توقعی هم نداشته کلا مثلا سر طلا به مادرم گفته بود سنگین نگیر یه چیز ظرییییییف باشه

تو دلم گفتم طلا ظریف و... خواسته بود توی دوران دوستیمون یادمه ولی پدرتونم با اخلاقاش و رفتارش و... دراورد طلا نمیخواست چون خرج زندگیشون رو باید مادرت میداد 😂😂😂

نکته : نمیگم زن بدیه ها!! نه بنده خدا مشکلی نداره من از باب دیگه ایی هدفم هست

🔴🔴 منم یکهو برگشتم به شوهرم گفتم

هر کیم بود از داداش تو توقعی نداشت

چون جیبش وصل به پدر مادر بود

برعکس خیلیا

فلانی مثل من معیارش انتخاب کسی ک دستش تو جیب خودشه نبوده

دو تا هندونه دادم زیر بغلش😂

ک یعنی پس فردا بعد عقد و سر عروسی نگی فلانی توقعی نداشت تو هم نداشته باش

من ادم بی عرضه و دست تو جیب پدر انتخاب نکردم

در حد معقول میخوام

خودمم درامد دارم به واسطه درس خوندنم خداروشکر

پس اصلا نمی پذیرم کسی چیزی بکوبه به سرم

هشدارشو از الان دادم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آفرین آفریننننن بنازم ،ایجوری گفتن که مثلا تو نگی چیزی میخوام دمت گرم

اصلا یه لحظه ناخوداگاه بود

گربه رو به اصطلاح دم حجله کشتم😂😂😂😂

ک پس فردا فلانی رو نکوبید تو سرم

وضعیت زندگی ما به شدت متفاوته

خرجمونم کسی نمیده

لنگ کسی نیستیم

شما نظرت رو گفتی که البته به جا ودرست بود ولی هیچ وقت از این که از دیگری تعریف کنن ناراحت نشو 

این خصوصیت خوب همسرت و مادرش هست که خوبی عروسیشون رو دیدن ولی بدی اش رو فراموش کردن 

خوشبحالت میتونی لحظه جواب بدیمن بعدا هی خودخوری میکنم

باورممممم کن ناخوداگاه اومد توی ذهنم

بعدا فهمیدم چه گُلی زدم توی دروازه

خواستم از فرصت استفاده کنم ک بگم

بعد ها قیاس و.... نکنید

شرایط ما دو نفر کلا متفاوته

زندگی دو برادر

و زندگی زناشون

از صفر تا صد تفاوت داره

اصلا یه لحظه ناخوداگاه بودگربه رو به اصطلاح دم حجله کشتم😂😂😂😂ک پس فردا فلانی رو نکوبید تو سرموضعی ...

آفرین حالا من بودم مثل خنگا نگاه میکردم مثل بز هم سرمو مینداختم زمین 

همیشه آخرش قشنگه ..پس اگر قشنگ نبود بدون آخرش نیست !!

خوشبحالت مغزت همون لحظه کار میکنه جواب بدی و خجالت نمیکشی

پدر بلندترین شعر عاشقانه برای یک دختر است💔🖤🥀الهی هیچ خونه ای بی پدر نباشه🖤چقدر دردناک است هنوز هم باور نمیکنم پدر مهربونم که رفتی💔وقتی یاد قربون صدقه هات میوفتم دلم آتیش میگیره 💔وقتی اولین و آخرین تماس تلفنی که داشتیم یادم میوفته چشام پر اشک میشه🖤آرزوت این بود که من خوشبخت شم،فدای دل مهربونت شم بابای فرشتمم😭پدر  پدر پدر.......😭😭😔برای شادی روح بابام صلوات،الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

خخخخخ چه زندگیای باحالی کاراگاه نشید یه وقت شاید واقعا داشته خوبیای جاریتو میگفته خلاصه اینکه جالبید

خُدٰایٰاپَنٰاه‌بٰاش؛کِه‌جُزتوپَنٰاهی‌نیست'✨️🫀🤍🗽 میرَقصانَم‌زِندِگی‌را‌بِه‌سازَ‌آرِزو‌هایَم 🌱💚A girl who loves chocolate 🍫😋 ؛. به شیطونیم معروفم😜 چشم خوشگله کی بودم من 👀معلومه مهدی😌                                         به شدددت قرتی💅💃🏻