2777
2789

منم گوهی نامه دارم قبل از مشکلم گرفتم عاشق رانندگی وترمزدستی کشیدن ولایی کشیدن بودم یهو بابام توتصادف مرد پژمردم بایه سگ پست فطرت طرف شدم و داغون شدم الان اسم خیابون هم میادمیترسم تنهایی سه ساله خیابون نمی‌رم😔😔😔ازاینجامیگم خدالعنتت کنه مردتیکه ی پوفیوزلعنتی چلغوزدوهزاری نکبت لجن چون توآرزوهاموکشتی😔

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ببین شاید بنظرت مسخره بیاد ولی من سرخ حصار شوهرم ماشینو میداد ولم میکرد می‌گفت باید بیای دنبالم😐

ای ننه جان، اونجام پر پیچ و تابه فک کنم منم آخرش کارم ب چنین کاری بکشه

منم گوهی نامه دارم قبل از مشکلم گرفتم عاشق رانندگی وترمزدستی کشیدن ولایی کشیدن بودم یهو بابام توتصاد ...

الهی خدا رحمتشون کنه، چقدر ناراحت شدم واقعا از طرف منم دوتا فحش بده

وای من به شدت میترسم ،انقدر میترسم که حد نداره البته هنوز گواهینامم نگرفتم فعلا دارم تو امتحان های ش ...

بزار من ببینم چیکار میکنم به توام میگم همینکار کن فعلا ک راه حلی نیافتم

من تا حالا چند دفعه سپر مالوندم.بقول شوهرم خدا نکرده هم اگه زدی ماشین بیمه استولی من سپر که مالوندم ...

سپد که اصن واس مالوندن گذاشتن  بنظرم ماشینو بردارم برم یا باماشین باهم برمیگردیم یا هیچکدوم برنمیگردیم