2777
2789
باورت میشه اولین بار تو شهری رو قبول شدم؟ تازه خود سرهنگ رو هم بردم تا دم آموزشگاه

احسنت

دعا کن منم موفق بشم

من از رانندگی نمیترسم ولی از آزموناش چرا😅

🚩کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿                                                         لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم                                          ای در رگانم خون وطن ای پرچمت مارا کفن🇮🇷🇮🇷🇮🇷

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نخ مطمئنم ب جایی نمیزنم، همش میترسم از لای ماشینا بچه بپره بیرون

من اولش یه آیت الکرسی میخونم بعد دیگه خیالم راحته

💕🧚‍♀️                                               

اره راس میگی منم بخاطر بچه م واقعا نیاز دارم همش اسنپ

بشین اولش آروم و جاهای خلوت برو.به نظرم تنهایی بری بهتره.مردا همش استرس میندازن به جون آدم.چرا راه دادی به اون ماشین.چرا اینطوری میری.چرا تند میری.چرا یواش میری و... من شوهرم کنار دستم باشه میگم خودت رانندگی کن 

باز تو گواهی نامه داری من پولم دارم ماشین بخرم میترسم از رانندگی

ماشین مال خودت باشه استرست کمتر میشه 

پراید دور رنگ بخر بیمه بدنشم بکن با خیال راحت بشین پشت فرمون

آناهیتا🌿                                                                           این کاربری از مامان آریا به خاله آریا واگذار شده است😎

وای من هم میترسم هم میگم وای الان میخوره وای از اینجا که ماشین رد نمیشه ولی میشه😐۲ساله گواهینامه گرفتم گذاشتم تو کیفم فقط.اصلا یه ترس عجیبی دارم انگار قلبم میاد دهنم.موقع امتحان هم دوتا پراپرانول خوردم