2777
2789
عنوان

میخوام پول نزول کنم

398 بازدید | 26 پست

سلام دوستان تو رو خدا سرزنشم نکنین من میخوام پول نزول کنم ۱۰ تومن واقعا ناچارم .... میدونم کار کثیفیه ولی واقعا مجبورم طرف ازم سفته خواسته سفته ی بیست ملیون ریالی من خیلی میترسم که کلاهبرداری ازم شه حالا همچین کاری نکردم میشه راهنماییم کنین چه سفته ای بدم ... خیلی میترسم فردا برام دردسر شع مثلا طرف سفته رو باطل نکنه یا بگه پرداخت نکردی و هزارتا فکر دیگه سرم میفته دیوونه میشم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما این کارو کردیم و بدبخت تر شدیم. تا ۳ ۴ سال پولمون بی برکت بود. 

تا اثراتش رفت

یجا دیدم میگن نزول گیر ها  خدا اون دنیا برای این از دستشون ناراحته 

که میگه رحمت خدا رو نادیده گرفتید

باید در هر حال. به رحمت خدا امیدوار باشید

الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم خدای رحمن خدای رحیم  هرچیزی که شما بخواید اتفاق میفته من تسلیمم و دخالت نمیکنم خدایا منو ببخش  اگر ترسیدم تو برای من کافی هستی پناه میبرم به تو از گناه نسبت به خودم پناه میبرم به تو از شر خلق ومردم  خدایا خودت پناهم باش و نگرانی هامو حل کن الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم     

عزیزم تو که می‌ترسی چرا میخوای سفته بگیری و بهش بدی همچین کاری نکن بیخیالش شو خودت رو تو درد سر و قر ...

بخدا مجبورم 

برا هر بانکی رفتم کلی دونذگی داشتن که خدا میدونه چن ماهه میدن اونم با کلی ضامن

بانک تجارت میانگین خوبی دارم که اونم نداد

نکن عزیزم نکن

اتیش ننداز به زندگیت

اگر که به برنامه زندگی پس از زندگی علاقه دارین بهتون پیشنهاد میکنم که این مستند صوتی رو هم گوش کنین. https://aminikhaah.ir/%d9%85%d8%b3%d8%aa%d9%86%d8%af-%d8%b5%d9%88%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d9%86%d9%88%d8%af  هرکاری کردم آبی نشد. دستتونو روش نگه دارین، بعد که آبی شد بزنین روی باز کردن
ما این کارو کردیم و بدبخت تر شدیم. تا ۳ ۴ سال پولمون بی برکت بود. تا اثراتش رفتیجا دیدم میگن نزول گی ...

متوجهم چی میگی 

طرفا کلاهبرداری هم کردن ازتون؟ یا فقط همون نزول بی برکتی آورذ

متوجهم چی میگی طرفا کلاهبرداری هم کردن ازتون؟ یا فقط همون نزول بی برکتی آورذ

همون نزول. بد بختمون کرد تا ۳ ۴ سال

روزی مون کمتر شد

با نیت خالص بگو خدایا راه برام باز کن نمیخوام گناه کنم

کمکت میده

حتی شده قرض کن از کسی ولی نزول نه

الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم خدای رحمن خدای رحیم  هرچیزی که شما بخواید اتفاق میفته من تسلیمم و دخالت نمیکنم خدایا منو ببخش  اگر ترسیدم تو برای من کافی هستی پناه میبرم به تو از گناه نسبت به خودم پناه میبرم به تو از شر خلق ومردم  خدایا خودت پناهم باش و نگرانی هامو حل کن الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم     

🥺🥺🥺🥺🥺 لعنت به درماندگی و ناچاری

برو کارگری کن برو نظافت یه تومن یه تومن از اشناها قرض بگیر. ده تومن که چیزی نیست

اگر که به برنامه زندگی پس از زندگی علاقه دارین بهتون پیشنهاد میکنم که این مستند صوتی رو هم گوش کنین. https://aminikhaah.ir/%d9%85%d8%b3%d8%aa%d9%86%d8%af-%d8%b5%d9%88%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d9%86%d9%88%d8%af  هرکاری کردم آبی نشد. دستتونو روش نگه دارین، بعد که آبی شد بزنین روی باز کردن
آخه مجبورم واقعا مجبورم بد جایی گیر کردم

بعدا جای بدتری گیر میکنی .الان لنگ ده تومنی دراینده بخاطر اثر نزول لنگ چند برابرش میشی .و یه بخش از داراییت خودبخود از دستت میره .

لایک نکنید .توروخدا