2777
2789
عنوان

آشپزخانه با پنجره یا بی پنجره

670 بازدید | 60 پست

خانوما ی ما خونه ای ک میسازیم از روبرو دوپنجره داشت ک یکیش برای پذیرایی بود و روبروی اون یکی قرار بود آشپزخونه باشه ولی بعد مهندس اومده نگا کرده گفته آشپزخونرو جای دیگه بزارین این دو پنجره برای پذیرایی باشه جایی ک برا آشپزخونه گفت درست روبری پنجره ی پذیرایی هست اینجوری کابینت هم زیاد تر درمیاد و حال شکیل تر میشه شکلش ولی من خیلی دلم میخاست آشپزخونم پنجره داشته باشه🥲 

شما یودین چیکار میکردین

خدایا شکرت من خیلی خوشبختم خدایا شکرت ب هرچی ک خواستم‌ رسیدم🌻قانون جذب🌻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پنجره تو آشپزخونه خیلی مهمه چون هم دلباز تر میکنه آشپزخونه رو و هم موقع برق رفتن آشپزخونه تاریک نمیش ...

منم این نظرو دارم ولی میگن اگ جاش رو عوض کنی هم جای آشپزخونه شکیل تر میشه هم پذیرایی کابینت هم بیشتر در میاد

شما ک داری میسازی یدونه کوچیکترشو نمیتونی دربیاری اونجا

نه نمیشه اینجوری آشپزخونه وسط خونه میوفته

ما قبلا پنچره مون بین کابینتا بود خیلی جا گرفته بود بستیمش از لحاظ اینکه جا بیشتره عالیه ولی خیلی تاریک شده
اگر پنجره کنار کابینتا باشه که جاشو نگیره ( روبروی کابینتا) خیلی خوبه

کاربر اقا هستم 

حرف مهندس رو گوش کن پنجره تو اشپزخونه کاربرد خاصی نداره ولی روشنایی تو پذیرایی قشنگ تره

اخه منم میگم قراره نصف عمرم تو آشپزخونه باشم نورگیر تر باشه یهتر نیس؟

منظرش هم رو به خیابونه

من آشپزخونه با پنجره دوست دارمبرای مواقعی که بو بپیچه پنجره داشتن خیلی مهمه، یا برای گرمای پای گاز و ...

منم خیلی دوست دارم