2777
2789
عنوان

براتون پیش اومده

212 بازدید | 20 پست

سلام. خانما شده تاحالا شوهرتون توی دعوا بهتون بگه برو ؟؟ یا بسلامت و از این حرفا ؟؟؟

احساس میکنم غرورم جریحه دار شده. 

فقط میخلم بدونم برا کسی پیش اومده یا نه حرف سنگینیه

به تو میسپارم غمی که قلبم را میخورد؛  حسین جان(ع) 💔❤️‍🩹❤️‍🔥🖤 

من همیشه ب نامزدم میگم مثلا من میرم یا دیگه نمیخوامت اولش هیچی نمیگه ولی اخرش میگه منت میزاری واسه موندنت اگه انجوری برو ب سلامت 

خستم ب اندازه تموم نفس هام خستم💔                                                                                                 این موهای سفیدمونم بخاطر هزارتا بغض و دردیه که تو قلبمونه ..💫🖤

من همیشه ب نامزدم میگم مثلا من میرم یا دیگه نمیخوامت اولش هیچی نمیگه ولی اخرش میگه منت میزاری واسه م ...

نزار حرمت بینتون از بین بره

احترام و حرمت مهم ترین اصل رابطست💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره بابا پیش اومده برامن😐منم میگم خودت برو 

اصلا ما دعوا نمیکنیم گوش شیطون کر 

وای دعوامون میشه هرچی بیاد دهنمون میگیم متاسفانه 

تو۸سال ۳بار دعوا کردیم

من مامان آریوانم.همون اکانت پسرفندوقیم

نزار حرمت بینتون از بین برهاحترام و حرمت مهم ترین اصل رابطست💔

اره گلم ولی یه وقتایی خشونت لازمه

خستم ب اندازه تموم نفس هام خستم💔                                                                                                 این موهای سفیدمونم بخاطر هزارتا بغض و دردیه که تو قلبمونه ..💫🖤

من همیشه ب نامزدم میگم مثلا من میرم یا دیگه نمیخوامت اولش هیچی نمیگه ولی اخرش میگه منت میزاری واسه م ...

منم گفتم خستم ک گفت برو. گف هزار بار گفتم خسته بودی برو

تو عصبانیت گفته حتما به دل نگیر

دیگ شده لق لقه زبونش. خیلیی تکرار میکنه. لباس میپوشم برم جلوم میگیره. ولی ایندفعه کینه اش بد رو دلم مونده. بهش گفته بودمممم خیلی تاثیر بدس داره این حرف روم نکو