2777
2789
عنوان

گوشه چشم نگاه کردن کودک

535 بازدید | 47 پست

سلام پسرم دو سال و دو ماهس،موقع دویدن از گوشه چشم نگاه می‌کنه دقت که کردم موقعی که به یه خط یا کنار دیوار میرسه بیشتر تکرار می‌کنه دکتر بردم میگه رفتار کلیشه ایه چون تکلمش هم تو این سن در حد چند کلمس تشخیص اتیسم دادن چون قبلاً با وسایل چرخشی هم بازی میکرد که البته خیلی کم شده میخواستم بدونم کسی هست کمکم کنه دارم دیوونه میشم.

سلام عزیزم خوبیپسرت بهتر شده؟

سلام ممنون از شما ،پسرم هنوز وسایل چرخشی و از گوشه چشم خطوط و اشکال رو دنبال کردن رو داره ولی نسبت به قبل خیلی کمتر شده.ولی تکلم هنوز در حد چند کلمه.پسر شما چی صحبت نمیکنه هنوز.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هر روز که میگذره و پسرم پیشرفتی تو صحبت کردن نمیکنه داره داغونم می‌کنه کارم شده گریه،تقریبا دویدن و از گوشه چشم نگاه کردن رو نداره مگه تو پارک خسته بشه اخرین بازیش اینه خطوط بین موزاییک رو نگاه کنه و بدوه،اما جدیداً باز داره با لاستیک ماشیناش بازی میکنه دیروز بردمش مهد ثبت نام کنم تا یه ماشین دید شروع کرد به چرخوندن چرخاش اعصابم بهم ریخت و آوردنش بیرون .کاش پیام منو ببینین و یه راهنماییم بکنین 

من روزی صدبار چک میکنم ببینم پیامی از شما برام نیومده تو رو خدا اگه دیدین جواب بدین.

یه کاربر به نام لیلی ۷۲هم بچشون همین گوشه چشم خطوط رو دنبال کردن داشته (کودکی با نشانه اوتیسم) به ایشون هم گفتن مشکوک به اوتیسم ولی ایشون هم جواب منو نداد ببینم الان وضعیت بچشون چه جوریه.

من روزی صدبار چک میکنم ببینم پیامی از شما برام نیومده تو رو خدا اگه دیدین جواب بدین.یه کاربر به نام ...

سلام گلم خوبی 

پسر من الان دوسال و ده ماهشه

همسن پسر شما بود اندازه یه بچه یک ساله بود درک و فهمش

اصلا کلام نداشت

اصلا اشاره نداشت

دستورپذیری نداشت 

واکنش به اسم نداشت

ارتباط چشمی نداشت

حتی مامان بابا هم نمیگفت

اما خداروشکر الان خیلی خوبه 

همه ی موارد بالا که گفتم به سطح قابل قبولی رسیده اما هنوز جای کار و پیشرفت داره و از همسناش عقب تره

تقریبا همه کلمات رو میگه که بعضیاش نامفهمومه ها اما با معناداره بی هدف نیست 

بعضی موقع هام دوکلمه ای میگه

با همه اینا هنوز عااااااشق چرخوندن و با گوشه چشم نگاه کردن خطاس

سلام گلم خوبی پسر من الان دوسال و ده ماهشههمسن پسر شما بود اندازه یه بچه یک ساله بود درک و فهمشاصلا ...

خدا رو هزار مرتبه شکر ،پسر منم همه چیش خوبه فقط حرف نزدنش و علاقه به وسایل چرخشی منو حساس می‌کنه .ممنون که جواب دادین عزیزم ان شاالله روز به روز پسرتون پیشرفت کنه ،پس میشه گفت اوتیسم رده 😍

سلام گلم خوبی پسر من الان دوسال و ده ماهشههمسن پسر شما بود اندازه یه بچه یک ساله بود درک و فهمشاصلا ...

من واقعاً موندم این چه بازیه اختراع کردن برا خودشون با گوشه چشم خطوط رو دنبال کردن😅بینایی سنجی به من گفت به دلیل سودواسترابیسم هم میتونه باشه وقتی به خطوط نگاه میکنن دیدشون بهتر میشه.البته پسر من به نرده ها گلای قالی ،قفسه و...هم همینجور نگاه میکرد.خدا رو شکر خیلی کم شده وگرنه خیلی تو دید بود همه میگفتن چرا اینجوری میکنه که منم حساس شدم .شما دلیل این کار رو متوجه نشدین چیه ؟

من واقعاً موندم این چه بازیه اختراع کردن برا خودشون با گوشه چشم خطوط رو دنبال کردن😅بینایی سنجی به م ...

پسر منم دوست داره همه چیو از گوشه نگاه کنه

واسش یه تفریحه انگاری

مخصوصا نرده ها و خط ها

بعد هی شدتش کم و زیاد میشه

مثلا یه هفته نمیره سراغش بعد یهو یادش میفته و دوباره شروع میکنه

من دیگه بیخیال شدم و سعی میکنم تا جایی که میتونم سرش رو گرم کنم یادش بره