2777
2789
عنوان

یکی عاشقم شده 🥰

248 بازدید | 27 پست

بزارین  بگم   چطور   عاشقم  شد 😂😍🥲

تو  یک  روز   بهاری  که  خیابونا   پر  از  درخت   های  پر  گل  بود  منم   تو   یه  نمیکت  زیر  درخت  نشسته  بوذم 

که   یکی  داشت  از   بالا  میومد  

اولش بهش نگاه نکردم 

مشغول گوشیم بودم 

که یهو چندتا پرنده نشستن رو درخت بالا سرم 

برگ های گلا ریخت رو سرم 

برگشتم که نگاه  کنم  دیدم  نزدیکم شده 😂🥰

وداره نگاهم  میکنه 

منم  بلند شدم و  نگاهش  کردم بارون  شروع کرد  به  باریدن  

جلوم  زانو  زد و بهم  گفت در نگاه  اول عاشقت شدم 

و بعد انگشتر رو جلوم گرفت 

قیافش  مثل ارشام تهرانی بود 😂🥰

حالا بنظرتون  بهش  چی  جواب بدم ؟!

تو  این  سایت  همه یچیزی  میزنن  

کمال  هم نشین   در من  اثر  کرد    

منم   ترکیبی  زدم 😂

حالا بنظرتون  چی  بگم  بهش 😂🥰😛

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاری به سایت نداشته باش کسی انجا نداد چیزی بزنی

من مسلمانم و شیعه و به همه ادیان احترام میگذارمشهید برای من یعنی امام حسین که در برابر ظلم قیام کردشهید یعنی حر که نگفت مامورم و معذور جانب حق رو گرفت و جاودانه شد====================اونایی که همه چی براشون گل و بلبله شاعر میگه*تو کز محنت دیگران بی غمی نشاید نامت نهند ادمی*
نه یه ترکیبی از تو سایتی ها گرفتم 😂

بازم خوبه سرخوشی 

من مسلمانم و شیعه و به همه ادیان احترام میگذارمشهید برای من یعنی امام حسین که در برابر ظلم قیام کردشهید یعنی حر که نگفت مامورم و معذور جانب حق رو گرفت و جاودانه شد====================اونایی که همه چی براشون گل و بلبله شاعر میگه*تو کز محنت دیگران بی غمی نشاید نامت نهند ادمی*

بر گرد عقب و قبل از اینکه  ،، آرشام ،،، بهت برسه اونجا و ترک کن 

♦️من مرد هستم♦️                                         💢حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن