2777
2789

میخوام چندتا ایده بهتون بدم برای اینکه فضای یوگا و مدیتیشنتون رو قشنگ تر و ارامشبخش تر کنید✨

۱_ اگه مدیتیشن یا یوگا رو صبح انجام میدید از نور خورشید استفاده کنید 

اگه شب انجام میدید از شمع و لامپ نمک هیمالیا استفاده کنید 

۲_ کنارتون یه عود خوشبو بذارید

۳_ از عناصر طبیعی مثل گل و گیاه یا سنگ استفاده کنید 

۴_ موسیقی بی کلام یا صدای بارون فضا رو خیلی بهتر میکنه 

۵_ از مت یوگا نرم استفاده کنید 

۶_ اطرافتون رو تمیز و مرتب کنید 

۷_اگه میتونید توی طبیعت یا فضای باز انجامش بدید 

من پناهم🥕۲۵ سالمه .نویسنده ، نوازنده و دوبلورم🎼🎹🎙️زندگیِ من بدون ورزش و هنر معنی نداره🎨🏊🤸زبان فرانسوی پنجره ای به سمت هنر و زیبایی برام باز کرد📚✨موهامو از رویاهای ان شرلی قرض گرفتم چون دنیا با موهای آتیشی، شاعرانه‌تره🥕

👌

خدایا تورا سپاس برای دنیای زیبایی که برایم ساخته ای🌱/ شکرگزاری و مدیتیشن با استاد حسین آرا🧎‍♀️/ یه مینوزی که عاشق گربه🐈 و نجومه🌠/ روژای امروز با روژای سال قبل خیلی فرق کرده، درک میکنم توی این یک سالی که گذشت به اندازه ده سال پخته تر شدم و صبور/ راستی سن یه خانوم رو نمی‌پرسن یه خانوم همیشه توی مرز ۳۰ سالگی زندگی میکنه 🧚‍♀️ARMY

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هرچی شما بفرمایید😁

چه خبر عشقم چیکارا میکنی به چی مشغولی

گوش کارگردان پیچوندی شیطونی نکنه؟

«    ویوا لا ویدا   »                                                                         « زنده باد زندگی»                                                              سر اخر چیزی که به حساب می اید تعداد سالهای زندگی شما نیست بلکه زندگی است که در ان سالها کرده اید  

هرچی شما بفرمایید😁چه خبر عشقم چیکارا میکنی به چی مشغولیگوش کارگردان پیچوندی شیطونی نکنه؟

سلام قشنگ من😍 

چطوریییی 

این چندروزه مشغول نوشتن یه نمایشنامه ام 

حال جسمیم هم اصلا خوب نیست ، اون طوری که باید نمیتونم تمرکز کنم روش 

تو چیکارا میکنی گلی

والا تو دوره پی ام اسم میترسه شیطونی کنه🤣🤣

من پناهم🥕۲۵ سالمه .نویسنده ، نوازنده و دوبلورم🎼🎹🎙️زندگیِ من بدون ورزش و هنر معنی نداره🎨🏊🤸زبان فرانسوی پنجره ای به سمت هنر و زیبایی برام باز کرد📚✨موهامو از رویاهای ان شرلی قرض گرفتم چون دنیا با موهای آتیشی، شاعرانه‌تره🥕

سلام قشنگ من😍 چطوریییی این چندروزه مشغول نوشتن یه نمایشنامه ام حال جسمیم هم اصلا خوب نیست ، اون طور ...

به به خانم فعال عشق😍😍

نمایشنامه خفن ها نه😍

برای تياتر هست؟

عزیزم بهتر میشی گلی 

من باید یه قرار ملاقات با خدا بذارم بگم چرا واقعا چرا😂 چرا ما چرا پسرا نه گوریل های پشمالوی بی درد 😂😂

بگو کارگردان بجنب یکم جنتلمن باش چهارتا چیپسی شکلاتی چیزی بخره 

مردددد بارش بیار کارگری جون رو😂😂😂

ای من داداشم زن بگیره به نظرم خواهر شوهر خوبی میشم و عمه بهتر از اینا که برم جلو مدرسه بگم عمهههه جوننننن بیا سوار ماشیننننن بریم خاویار بخوریم

نمیدونم چرا ولی کارگردان رو بیشتر از رضا میپسندم بنظرم میتونه تغییر کاربری بده به این اسم😂😂

اون روزی یه استایل درست کردم برا برادر گل میخواست بره با دوستاش بیرون

یه تیپی زدم براش که گفت رفتم اونجا بچها گفتم برو میز اونوری بشین کلاست به ما نمیخوره😁😁😁

خلاصه کیفش کوک شد

امروز داشتم ویدیو مکس امینی رو میدیدم شوهاش رو با اینکه بی شعوره یکم ولی خیلی خنده داره نوع صحبت و شوخیاش😂

هرچند دوست ندارم جای اونی باشم که باهاش شوخی میشه😂😂😂

وایییی یه سمی دیدم باورم نمیشه 

یه ویدیویی بود عشق ابدی توی یوتیوب

واییییی چقدر خجالت کشیدم بجای شرکت کننده هاش😂😂😂

ببین اینقدر بعضی هاشون بی شخصیت و بی لولن که ادم شکنجه میشه از دیدنش

ولی چون من کلا مرض خودازاری دارم میبینم😂😂😂😂

یه ویدیو دیگه هست چالشه اسمش انسان در مقابل طبیعته فصل یکش قشنگ تره البته اینو 5 ماه پیش اینا دیدم خیییییلی خوشگله و جذاب و دیدینی و عالیع

ببین چهار گروه میرن توی طبیعت بدون ابزار خاصی باید خودشون خونه بسازن و خودشون غذا پیدا کنن هرکی بتونه 5 روز اونجا زنده بمونه برندست خیلی زیباست

بعد از اون نمیدونم قبلا بهت معرفی کردم یا نه ولی راه سخت برزیل تا امریکا خیلی قشنگه

درباره یه پسره و دوست دخترشه که هردو ایرانی هستن و راه قاچاقی رفتن تا امریکارو ویدیو گرفتن و چقدرررر چلنج داره و مشکلات زیاد و جالببب

«    ویوا لا ویدا   »                                                                         « زنده باد زندگی»                                                              سر اخر چیزی که به حساب می اید تعداد سالهای زندگی شما نیست بلکه زندگی است که در ان سالها کرده اید  

به به خانم فعال عشق😍😍نمایشنامه خفن ها نه😍برای تياتر هست؟عزیزم بهتر میشی گلی من باید یه قرار ملاقا ...

اره قشنگم نمایشنامه تئاتره  

این سری رو رضا باید کمکم کنه😂 نمیدونم چرا اینطوری شدم 

این مدت فشار کاریم زیاد بود ذهنم خسته اس

از این ورم دوران پی ام اس 

ولی خب تلاشمو میکنم عالی پیش بره😍 

آخ دقیقاااا این مردا چقدر راحتن اخه 

نه پریود دارن نه پی ام اس 

ولی نمیدونم تاحالا بهش دقت کردی یا نه من تو دوران پریود حس میکنم خوشگل تر میشم 

نمیدونم چرا این حسو دارم🤣 

اتفاقا دیشب حالم خوب نبود رضا اومد دنبالم منو برد دکتر تو راه برام خوراکی خرید🥹😂 

افرین خواهرشوهر بازی درنیاریییی 

پس خوشبحال برادر زاده ات  چه عمه ناااازی قراره داشته باشه🥹 

منم یه عمه دارم خیلی مهربونه عاشقشممم 

ولی رابطه ام با عمه بزرگه زیاد خوب نیست ، راحت نیستیم باهم 

اووووو خانم خوش سلیقه😍

استایل کلاسیک بود یا اسپرت؟ 

مکس امینی خیلی خوبه🤣منم شو هاشو دوست دارم 

وای ندیدم تاحالا کنجکاوم کردی برم ببینم  چجورین شرکت کننده هاش؟ درباره چیه؟ 

اره اره اونو منم دیدم بعضی از قسمت هاش رو    خیلی هیجان انگیزه 

ولی من خودم به شخصه نمیتونم تو اون شرایط زنده بمونم

تو چی؟ 

نه معرفی نکرده بودی تاحالا    اگه قشنگه حتما میبینم  

من کتاب رو ترجیح میدم به فیلم 

فیلم هم خییییلی دوست دارم ولی کتاب رو انقدر🤏 بیشتر 

مثلا کتاب پدیدار شناسی روح یکی از بهترین کتابای فلسفی که خوندم 

هگل تو این کتاب سعی میکنه نشون بده آگاهی انسان چطور رشد میکنه 

از درک چیزای ساده شروع میکنه تا به شناخت عمیق از خودش و جهان برسه 

از یه مسیر دیالکتیکی حرف میزنه که توش تجربه کردن و اشتباه کردن و … اونو پخته تر میکنه 

کتاب عمیق و تاثیر گذاریه اگه نخوندی پیشنهاد میکنم بخون😍

به به خانم فعال عشق😍😍نمایشنامه خفن ها نه😍برای تياتر هست؟عزیزم بهتر میشی گلی من باید یه قرار ملاقا ...

وای راستی اینو تعریف نکردم 

امروز صبح رفته بودم پیاده روی  یه زوج حدودا ۷۰ ساله دیدم 

خییییلی بامزه بودن🥹🥹🥹

مخصوصا خانمه 

کلی انرژی مثبت گرفتم از عشق بینشون 

اره قشنگم نمایشنامه تئاتره این سری رو رضا باید کمکم کنه😂 نمیدونم چرا اینطوری شدم این مدت فشار کاری ...

سلام دوباره در روزییی دیگررر😍😂

چقدر قشنگه 

میدونی انگار داری زندگی یکیرو مینویسی خالق یه زندگی هستی و داستان اون زندگی رو تو تعیین میکنی😍

میگم نویسنده های فیلما توی اون فیلم نامه ای که مینوسین تک تک دیالوگ هارو مینویسن یا حرکات رو ؟

اخه اینجوری خودش یه کتاب میشه و خیلی وقت گیره و زیاده

دوست دارم بدونم این فیلم نامه ها چجورین مخصوصا سریال که طولانی هست خیلی

درسته کار تو بیشتر از اینکه فیزیکی باشه ذهنی و روحیه

نگران نباش همه این مشکلات خستگی توی کار رو دارن تنها نیستی

یه رست به خودت بده برو بیرونی جایی

البته من شهربازی رو پیشنهاد میکنم😂😂

هرموقع استرس دارم یا ناراحتم یا خستم میرم اونجا اخه ادم بدون هیچ خجالتی میتونه تا میخواد جیغ بزنه بقیه هم همراهی میکنن😂

تازه هیجانم داره انرژیت میره رو صد

والا عشق دوعالم میکنن تازه غرم میزنن 😂

داداشم کلاس اول فهمید یه چیزی به اسم سربازی هست که پسرا میرن

از کلاس اول میگفته نمیخوام برم سربازی تا الان که بیست و اندی سالشه😂😂

بعد تازه برای پزشکا اصلا فرقی نداره دوره سربازی با حالت عادی 

حالت عادی باید بری بیمارستان برای سربازی هم میری بیمارستان کار میکنی تنها تفاوتش حقوقشه 

ولی برای همون یک ماهی که باید دوره اموزشی برن از کلاس اول داره رو مغز بابام میره که سربازی رو بخره😂😂😂😂

عزیزم شما از بندگان برگزیده خدا هستید

من مثل ماهی بادکنکی پف میکنم😂

و اینقدر معلومه پفه که مثلا هرکی اون موقع میبینتم میگه چجوری یه دفعه اینقدر چاق شدی😂😂

بعدش که دوباره میبینم پراش میریزه که چجوری اینقدر لاغر شدی چه رژیمی گرفتی😂😂😂

اگه اون دختر خوبی باشه منم گوگولی میشم

بخواد بازی دربیاره خفش میکنم😂😂

دخترای دانشگاه داداشم خیلی سلیطن

دوست صمیمی داداشم سر اینکه دوست دخترش گفته بوده داداش من یه موضوعی رو پخش کرده بوده با برادرم قهر میکنه ولی به داداشم نمیگه چرا

بعد که دیگه داداشم بهش زنگ میزنه میگه فقط تو این موضوع رو میدونستی ولی الان همه میدونن و دعوا و فلان درنهایت بین بحث ها و حرفاشون معلوم شد خود دختره به یکی از دوستاش موضوع دوست پسرشو گفته اون دختره هم به دوستش گفته و همینجوری پخش شده

پسره خیلی موذب شد بعدش😂😂

تو بیمارستان تو اتاق عمل داداشم تعریف میکرد  دو تا از دانشجو های تخصص جراحی داشتن کل مینداختن خب

حالا سر چی سر اینکه سر اینکه کی دستش سریع تره تو بخیه زدن😂

فکر کن بیمار بیهوشه رو تخت اینا دارن سر این موضوع بحث میکنن

اخر مسابقه میذارن هرکی باخت همه افراد توی اتاق رو دعوت کنه غذا😂😂

هیچی دیگه داداشم یه غذا مفتی گیرش اومد😂

داداشم دوره دانشجویی بخش زنان و زایمان باید دوره میدید خب

باید زایمان گرفتن و اینارو یاد میگرفت

برخلاف بقیه که فکر میکنن پسرای پزشکی توی بخش زایمان نیستن ولی هستن درواقع😂😂

بعد تازه جزو افتخاراتشونه تعداد زایمانی که گرفتن 

سال بالایی ها میان پز میدن مثلا ما اینقدر زایمان گرفتیم😂😂

دلیل اصلی یادگیریشون اینه که اگه توی روستا خواستن کار کنن <برای طرح که یه دوره اجباری دوساله هست باید برن روستا>

و خانمی اومد که داشت زایمان میکرد بلد باشن بچه رو دنیا بیارن

البته چون اینا پسرن کلا این بخش بهشون سخت نمیگیرن بیشتر سنگینیش رو دوش دختراست

حالا اینا برن کجا خوبه

یه اتاق زایمان هست اتاق اخریه معمولا کسی نمیاد توش استفاده نداره 

میرن اونجا میخوابن رو تخت زایمان😂😂😂😂

داداشم میگفت من خواب بودم بعد یه دفعه یه صدای جیغی اومد که از خواب پریدم تعادلم به هم خورد تق افتادم رو زمین😂😂😂

اره قشنگم نمایشنامه تئاتره این سری رو رضا باید کمکم کنه😂 نمیدونم چرا اینطوری شدم این مدت فشار کاری ...

ببین کژوال بود و طیف رنگیش رنگ موکا بود خیلی قشنگ بود 

یه چیزی داشت حالت کت بود ولی کت نبود اسپرت طور بود وایب رسمی نمیده و شق و ورق هم وای نمیسته

در کل جالب شده بود😂

خیلی منم دوست دارم باحاله😂😂

میگفت زمان جنگ همه از ایران مهاجرت میکردن به کشورای دیگه مامان بابای من از امریکا اومدن ایران ببینن چه خبره😂😂

گفت من نه سالم بود امریکا دنیا اومده بودم هیچی هم فارسی بلد نبودم 

اومده بودم ایران اینجا هم درسا سخت منم که نمیفهمیدم هیچی فقط از معلم کتک میخوردم😂😂

اقا رضا گلست و لاله لنگه داره نداره  عطر گل و شکوفه از سر و روش میباره😁

میگفتی رضا جون جبران کنم برات چرا زحمت میکشی😂😉

ببین سمه 

برنامهه درباره اینه که مثلا 5 دختر و 5 پسر که تازه همو دیدن میرن توی یه ویلا ولی مثلا قبلش همینجوری الکی کاپل میشن 

بعد باید ببینن بدرد هم میخورن یا نه 

در همون زمان یعنی تو کاپل داری ولی به دخترای بقیه هم نظر داری و میتونی بری ازشون درخواسط کنی

بعد قشنگ نشون میده چقدر پسرا هولن

یعنی دخترا اینجوریکه من همش پیش پارتنر خودم بشینم و براش فلان بیارم و توجه کنم

بعد  ببخشید بی ادبی میکنم😂یه مشت پسر گوزو همش اینجورین مننننن حققق دارم با بقیههه خانما معاشرت کنننممممم

بعد مثلا خانم خودش از همه بهتره ها ولییییییی میخواد معاشرت کنه بره تو حلق دختره بشینه

یه دحتره هست بازم ببخشید یه جیندرلای تمام و کمال از اینا که به دوست پسر بقیه میچسبه عشوه میاد 

تو حلق پسره نشسته بود عملا تو بغلشه بعد میگه من فقط میخواستم یه نخ روی پیرهنش بود بردارم چون حساسم اره جون عمت🙄🙄

ببین این تقلیده از شوی جزیره ی عشق که امریکایی هست 

میدونی هرچقدرم انکار کنیم یه سری چیز ها یه سری فرهنگ ها و عقاید هستن که توی وجود همه ما هست که توی ایران زندگی کردیم

مثلا همچین شو هایی برای فرهنگ ما حداقل ساخته نشده 

البته اینا خییییلی بیکیفیت ساختنش همش حاشیه و غیبته امریکاییش جالب تره مثلا چالش داره و کلا باحال تره

انسان و طبیعت برنامه باحالیه منم دوستش دارم

راستش من دوست دارم همچین کاری رو انجام بدم باحاله فقط من خیلی غذا دوست دارم اصلا دووم نمیارم بدون غذا😂😂😂

بنابر این کنکله😁

اره راه سخت برزیل تا امریکا خیییلی جالبه چون واقعیته کاملا واقعی تمام سختی هاش تمام مشکلاتش بعد نشون میده وضعیت چجوریه من برام اینکه چقدر دختره قوی بود جالبه اصلا کم نیاورد با اینکه خیلی مشکل بود 

حتما چند قسمتشو ببین

چقدر جالب حالا من فیلم بیشتر دوست دارم😂

خیلی کتاب قشنگیه اینجور که معلومه حتما میخونمش برام جالب اومد 

منم کتابای فلسفی و عمق دار رو دوست دارم

من پرونده جنایی خیلی دوست دارم یه چنل هست توی یوتیوب به اسم مریجین یا مرجان

پرونده های جنایی و قتل هایی که اتفاق افتاده رو نشون میده نحوه اتفاقش اینکه توسط کی بوده چجور بوده و چرا بعد اینقدر قشنگ تعریف میکنه که منی که اصلا تاحالا تو عمرم فیلم ترسناک یا غمگین نگاه نکردم و از این دو ژانر متنفرم عاشق نوع تعریفش شدم

میدونی یکی از دلایلی که دوستش دارم اینه که واقعیه اینکه نشون میده چه جور رفتار هایی نشونه اینه که این ادم خطرناکه معمولا چه شخصیت هایی دارن 

یکی از پرونده ها نظرم رو جلب کرد حالا چرا

چون قاتل ماجرا بعد از دیدن یه فیلم جنایی تصمیم گرفته شروع کنه 

یعنی چی 

یعنی اینکه نوع و شکل جایی که طرف رو پخ پخ میکرده شکل کشتنش و اینا کاملا شبیه شخصیت اصلی داستان اون فیلمست

یه لحظه خودمو گذاشتم جای فیلم نامه نویس فیلمه چقدر حس بدی داره ادم خودشو مسبب این ماجرا میبینه که اگه من این فیلم رو ننوشته بودم شاید اون افراد زنده بودن

البته شخصیت اصلی داستان خیلی باهوش بود 

این مرده خنگ دوعالم بود سریع گرفتنش

بعد من کنجکاو شدم که مگه این فیلم چی داشته که اینقدر تاثیر گذاشته روش 

رفتم سرچ کردم سریال دکستر 

و با پدیده ای جدید اشنا شدم

ببین سریاله خیلی قشنگ و مجذوب کنندست ولی نه در حد اینکه بری ادم بکشی که 

اخه خنگ  خدا

خلاصه بنده معتاد این سریال شدم از صبح تا شب داشتم پشت سر هم میدیدم😂😂

حالا داستان سریال چیه

دربازه یه مرده که مشکل بی احساسی داره 

یعنی نه عشق رو درک میکنه نه درد رو نه غم نه محبت نه خوشحالی هیچی 

و فقط یک زمان احساساتش فعال میشه وقتی خون میبینه

<این بیماری واقعیه دربارش خوندم ولی خیییلی نادره افراد چون احساسی ندارن مخصوصا دلسوزی خیلی باهوش عمل میکنن و اکثرا سو استفاد گرن >

خلاصه از بچگی حیوانات رو میکشته تا پدرش میفهمه

باباش پلیس بوده و بهش دستورعمل میده 

که نباید به هرکسی حمله کنه و بکشتش فقط ادمای بد

بزرگ که میشه میره تو اداره پلیس و مجرمایی که پلیس نمیتونسته علیهشون مدرک پیدا کنه رو میکشه ولی خیلی تمیز 

سلام دوباره در روزییی دیگررر😍😂چقدر قشنگه میدونی انگار داری زندگی یکیرو مینویسی خالق یه زندگی هستی ...

سلام دوباره😍😘 

اره خودمم همین فکرو میکنم 

من وقتی که مینویسم خودمو میذارم جای نقش ها و زندگیمو تو اون داستان تصور میکنم😂

اره واقعا من توی کارام از ذهن و روحم مایه میذارم بخاطر همین بعد پروژه ها خیلی خسته میشم

اره فیلمنامه نویس ها تمام دیالوگ ها ، صحنه ها و حرکات مهم بازیگرارو مینویسن 

درکل ترکیبی از دیالوگ ها _ دستور صحنه _ مشخصات صحنه اس 

فیلمنامه سریال ها یه طرح کلی دارن و برای هر قسمت فیلمنامه جدا دارن 

برای فیلمنامه سریال چندتا نویسنده گروهی کار میکنن مثلا یکی ایده اصلی رو میده ، یکی دیالوگ هارو تقویت میکنه ، یکی شخصیت پردازی رو دقیق مینویسه 

لایه لایه و پر حجمه و خیلی طولانیه ولی چون گروهی کار میکنن قابل مدریته 

بعد فیلمنامه ها انواع مختلفی دارن همشون هم لزوما طولانی نیستن بسته به نوع پروژه ، ساختار فیلمنامه ها متفاوته 

مثلا فیلم نامه فیلم های سینمایی حدود ۱۰۰ تا ۱۲۰ صفحه اس 

برای فیلم های کوتاه معمولا ۱۰ تا ۳۰ صفحه 

تو فیلمنامه سریالی همونطور که گفتم هرقسمت فیلمنامه جدا داره حدود ۴۵ صفحه 

فیلمنامه انیمیشن هم دقیق تر و زمان بر تر از فیلم سینماییه

سلام دوباره در روزییی دیگررر😍😂چقدر قشنگه میدونی انگار داری زندگی یکیرو مینویسی خالق یه زندگی هستی ...

اره واقعا الان به جیغ زدن تو شهربازی نیاز دارم🤣🤣 

شانس اورده پزشکه اگه نه بجای ۲ ماه باید ۲ سال سختی میکشید

من تو دوران پی ام اس پف میکنم ولی تو دوران پریود به حالت عادی برمیگردم🤣🤣 

جدییی 😂عزیزمممم 

وااا دختره خودش به بقیه میگه بعد میندازه گردن داداش تو 

کاری که کردی رو گردن بگیر حدقل 

الان دوباره ارتباط دارن باهم؟ داداشت و دوستش 

بالا سر بیمار چه کارایی میکنن🤣🤣🤣

خوب شد پس اگه نه باید به همه غذا میداد 

چه جالب نمیدونستم اینو 

اسم زایمان میاد چهار ستون بدنم میلرزه😂😂 

خیلی ترسناکه 

اخیییی🤣 نذاشتن طفلی استراحتشو بکنه 

سلام دوباره😍😘 اره خودمم همین فکرو میکنم من وقتی که مینویسم خودمو میذارم جای نقش ها و زندگیمو تو او ...

طبیعیه خستگیت 

ایده پردازی و همه کاراش سخته بهت اقتخار میکنم گلی❤

چه جالب من نمیدونستم مدل حرکات و اینا هم مینوسن فکر کردم فقط داستانه و نهایت دیالوگ بعد سر صحنه میگن مثلا چپ برو راست برو حالا عشوه بیا😂😂

کار بامزه ایه اینکه  داستان تو واقعی شه قشنگه به ادم حس قدرت میده😂😂

نمیدونستم انیمیشن فیلم نامش سخت تره ولی انیمیشن سازی هم کار باحالیه ها 

میدونی دوکار رو دوست دارم توی زندگیم انجام بدم 

یکی اینکه هرچند تا کشور و شهر رو که میتونم بگردم ببینم و با مردم و فرهنگشون اشنا شم

و مدتی کار ها و شغل های متفاوت رو تجربه کنم 

مثلا یه ماه معلم مهد کودک بشم

یه ماه اشپز کافه یا رستوران

یه بار معلم ورزش یا موسیقی یا زبان

همینجوری مختلف 

برای مسافرته دارم اقدام میکنم تابستون که خلوت ترم مخصوصا ولی اون کاره نمیشه زمان خیلی میبره😂

مامان و بابام ون کمپینگ خریدن که یک سال دیگه که بازنشست شدن برن مسافرت کمپی

خونشونم دیگه عملا همراهشونه هتل و اینا هم نمیخوان دیگه هم تخت خواب  داره هم دستشویی حمام و همه چی

هرچی التماسشون کردم قبول نکردن منو ببرن نامردا😂😂😂

من نخوام بچه بزرگ ومستقلی باشم باید کی رو ببینم 

هیچی دیگه دوتایی میخوان برن عشق صفا سیتی 😂😂😂

اره واقعا الان به جیغ زدن تو شهربازی نیاز دارم🤣🤣 شانس اورده پزشکه اگه نه بجای ۲ ماه باید ۲ سال سخت ...

اره جیغ خستگی درکن😂

همین اصلا الان که فکر میکنم شاید دلیل انتخاب رشتش همین سربازی بوده😂😂

اره بابا دختره خیلی عجیبه کلا گوشی پسره زنگ میخوره اینجوری سرش رو میبره کنار گوشی ببینه طرف چی میگه

داداشم میگفت م اصلا راحت نیستم صحبت کنم پشت گوشی باهاش شاید بخوام حرفی شوخی چیزی کنم این دختره هم دهنش لقه پس فردا میره کل دانشگاه رو پر میکنه فلانی اینو گفت اونو گفت

دیگه ارتباطی ندارن با هم داداشم و دوستش

البته پسره دیگه با هیشکی ارتباط نداره تو چشم همه سیاه شده از بس حاشیه دارن

ببین اصلا جو اتاق عمل اونجوری نیست که همه فکر میکنن

پر از شوخی و خنده و شرط بندی ایناست مخصوصا عملای طولانی

استادا و دانشجوهای تخصص عادت دارن چند وقت یه بار یه حالی میدن به دانشجو ها کلا رسم شده انگار

چند وقت یه بار به یکی از گزوه ها<دانشجو ها به گروه های مثلا5 نفره اینا تقسیم میشن که تمام بیمارستان رو و بخش های مختلف رو پوشش بدن بعد جابه جا میشن میرن بخشای مختلف> رو مثلا یکی از استادا یا دانشجوی تخصص انتخاب میکنه کارتش رو میده بهشون میگه برید سوپری پایین هرچی میخواید بردارید

اوایل خجالت میکشیدن داداشم میگفت چیزی خیلی برنمیداشتیم الان دیگه پررو شدن😁😁

البته میگفت اگه ببینن مثلا خجالت کشیدیم چیزی برنداشتیم خودشون میرن میخرن میارن میدن دستمون برا همین دیگه خودمون برمیداریم😂😂😂