2777
2789
عنوان

خانمای شاغل میاید من یکم دو دلم سرکار برم یا ن

| مشاهده متن کامل بحث + 342 بازدید | 34 پست
ممنون جواب دادی والا الان ک شوهرم چون همیشه سرکاره وقتی میاد خونه هیچ کمکی نمیکنه جز اینکه گاهی وقتا ...

عزیزم اگه مشغول شدی باید سبک زندگی تغییر کنه با برنامه ریزی جلو برین

همسرت باید کمک کنه

چ خونه دار باشی چ نباشی

یکنفر نمیتونه کارای ۲ نفر یا ۳ نفرو انجام بده اینو بهش بفهمون...

و کلا شاغل بودن اعتماد بنفستو میبره بالا تواناییات هم همینطور

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم اگه مشغول شدی باید سبک زندگی تغییر کنه با برنامه ریزی جلو برینهمسرت باید کمک کنهچ خونه دار باش ...

میشه اگر وقت داری بیشتر بهم بگی؟

ببین بری سرکار موضوع ناراحت کننده پیش بیاد یهو بسرت نمیزنه ول کنی بیای خونه؟

محیط کارم اگر متشنج باشه اذیت میشم 

قبل و بعد سرکار رفتن وقتی استقلال مالی پیدا کردی شرایطت خیلی بهتر شد؟

یعنی بهتره برم درسته؟

من میگم وقتی درس خوندم سالمم جوونم چرا بشینم کنج خونه 

ولی هرروز شیش و نیم هفت باید بزنم بیرون واسه منی ک تالا سرکار نرفتم میترسم اذیت کننده باشه

یکی از بهترین لطفا هوایی که در حق خودت میکنی اینه که شاغل بشی همه چیز پول نیست اون حس استقلال خیلی ل ...

مررررررررررسییییییی 

چقد خوب شد اینجا مشورت کردم 

پس حتما میرم

خدا کنه کار منمجور بشه

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

میشه اگر وقت داری بیشتر بهم بگی؟ببین بری سرکار موضوع ناراحت کننده پیش بیاد یهو بسرت نمیزنه ول کنی بی ...

عزیزم واضح بگم بعضی کارا هستن با زحمت ب دست میاد و اکه ناراحتی هم پیش بیاد هیچوقت کارتو ول نمیکنی راهشو پیدا میکنی حالا هر مشکلی...

بعضی کارا هستن نه زحمتی ندارن در اونصورت زودم میتونی ولش کنی....

ولی توصیه من اینه در هر ۲ صورت همون اول راه بفکر ول کردن و اذیت شدن و آسیب دیدن نباش

چون شما نمیدونی ذهن چقدر قدرتمنده و چطور جذب میکنه....

در رابطع با استقلال هم هرچقدر همسر آدم درامدش خوب باشه 

اون حقوقی ک خودت دراوردی یجور دیگه ای میچسبه

قدرت و سرعت تصمیم گیریت میره بالااتر

سطح توقعاتت رشد میکنه

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

برو عزیزم اعتماد بنفست می‌ره بالاتر عزت نفس داری یه پولیم برات میمونه قدر تو خونه موندنم میمونی موف ...

مررررسی بچه ها مثل خواهرم بهم راهنمایی دادید 

حتما میرم 

ممنون