2777
2789
عنوان

مامانا به بچه دوساله چه شیری بدم سیرش کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 276 بازدید | 39 پست
شیرخشک ب تنهایی ک اصلا سیر نمیکنه بعد از شیرخشک یه شیشه سرلاک میدم میخوره سیر میشه البته صبونه و ناه ...

پسر من ۲۱ ماهشه

سرلاک چه مارکهایی هست؟

کانال لباس نینی فروشی گوگولی من:🌱https://rubika.ir/sednakids

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

غذا میدم ولی تو خواب بهانه شیر میگیرهحس میکنم سیر نمیشه

بهش لقمه های کوچیک بده نون پنیری بسکویتی لقمه کوچیک خیار گوجه ای 

عادت کرده ب شیر شب بچه ت

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

وای نه. بچه دو ساله که نباید شیر شب بخوره. قبل یکسالگی باید از شیر شب بگیری.

پسرم حساسیت به پروتئین گاوی داشت شیرش مخصوص بود، خیلی هم سبک بود. برای همین زود گرسنه میشد

کانال لباس نینی فروشی گوگولی من:🌱https://rubika.ir/sednakids

یه ربع اول که شیر میاد بالا منظورم نبود. گفتم 5 دقیقه بعد از بالا اومدن. همون تا بالا اومدن شیر خودش ...

اولش که جوش نیومده،تازه وقتی بالا میاد یعنی جوش اومده و بعد از جوش اومدن باید ۲۰ دقیقه حرارت ببینه و بجوشه.

شبا بیدار میشه گرسنه هست غذا بده بهش تو این سن با غذا باید سیرش کنی،شیر ماجان هم خوبه،من هر موقع احساس میکنم دخترم خوب غذا نخورده قبل خواب ،بسکویت،سویق،خامه،خرما،گردو ،شیر،قاطی میکنم میدمش،قبل خاب حتما سیرش کن

پسر تابستان.پسر مو مشکی.چشم سیاه🧿🔥 ،دختر بهار .دختر مو بور فرفری چشم رنگی🧿🍎

پسرم حساسیت به پروتئین گاوی داشت شیرش مخصوص بود، خیلی هم سبک بود. برای همین زود گرسنه میشد

عزیزم اگه سه تا شیشه هم شیر خشک یا پاستوریزه بدی بچه سیر نمیشه. فقط براش حالت سرگرمی داره. و البته نیاز بدنشه. ولی باید با غذا سیر بشه. شبم که بیدار میشه گرسنه نیست فقط به شیشه وابسته شده . اصلا برای دندوناشم خوب نیست. و اینکه کیفیت خواب هر دو تا تون پایین میاد. بچه دو ساله نباید هر یکی دو ساعت بیدار بشه. از شیر شب بگیرش. شاید شبای اول سخت باشه. ولی باید بگیریش. مطمئنم با دکترم مشورت کنی همینو میگه. بین ۸ تا ده ماهگی باید شیر شب قطع بشه. ممکنه بعضی بچه ها کمی دیرتر بشه. ولی دو سال خیلی زیاده

اولش که جوش نیومده،تازه وقتی بالا میاد یعنی جوش اومده و بعد از جوش اومدن باید ۲۰ دقیقه حرارت ببینه و ...

چیزی میمونه از اون شیر؟ 

والا ما همیشه به همین سبک شیر رو میجوشونیم مشکلی هم پیش نیومده

بچه شما دیگه نیاز ب شیر نداره شبا مخصوصا از روی عادت بلند میشه اگه بدید بهش ظلم میکنید دندون خراب و عادت ب مکیدن چیز خیلی بدیه تو این سن سرلاک همش قنده هیچ چیز مقوی نداره 

صبا بعد صبحانه یه شیشه نی دار شیر بهش بده با شیره انگور ۲۵۰تا۳۰۰سی سی قاطی کن بده بخوره بعدش هم مسواک کن 

بقیش فقط غذا 

مشکل بالا آوردنشو ببر دکتر حلش کن 

شیر هم فقط پاستوریزه میهن یا ماجان بده 

دو هفته بیدار میشه بهش اب بده با شیشه نی دار اونم کمش کن بگو آب قطعه شام خوب بخوره میان وعده بخوره نیازی ب شیر نیست 

ب خودت سختی بده این عادت بد رو از بچت بگیر