2777
2789
عنوان

شگفتی قانون جذب

100 بازدید | 12 پست

دارم به این فکر میکنم چرا به منفی ها ک فکر میکنم فورا همون میشه ولی نقطه مثبتی رو باید روزها بهش فکر کنم آیا بشه آیا نه.... 

دیشب به یه منفی فکر کردم همون امروز شد... 😥😥😥

شگفتی❌

حماقت و خرافات✅

هیچ‌چیزی انقدر مقدس نیست که نشه زیر سوال بردش!!  زندگی که یک‌بار زیرسوال نره ارزش زیستن نداره                                       مَن اَز مَن مُردَمو پیدا شدم باز!!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شگفتی❌حماقت و خرافات✅

😐

دنیا مال خوشگلا و پولداراست...ما به دنیا اومدیم که استادیوم بدون تماشاگر نباشه🥀وقتی ازم میپرسن چندسالته! دلم میخاد جواب بدم من شبایی رو گذروندم که اندازه 10سال طول کشیده، اونم جز عمرم حساب میشه! من آدمایی رو دیدم که 100سال پیرم کردن تجربه هایی داشتم که یه آدم 60ساله نداشته اگه اینارو حساب کنی من سنم خیلی زیاده، خیلی🥀چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست✨️
کجاش حماقته؟ چیش خرافاته؟ کاش با دلیل بگید

همه جاش خرافاته

آدم فقط یه ذره فقط یه ذره با دقت در طبیعت نگاه کنه می‌لینه همچین چیزی حتی یه ذره هم حقیقت نداده

این موضوع نه مبنای علمی داره نه ادعای اثبات کننده ای

فقط یه نوعی ازشبه علمه (سودو ساینس)

یه نحوه و شکل جدید وامروزی خرافات

فلسطینی ها به جنگ فکر کردن؟

من هزاران هزاران درخواست داشتم که صدها ساعتم بهش فکر کردم

فایده ای داره

بین اینکه ما چی میخوایم و چی به دست میاریم و طبیعت منتظر بمونه چنین رابطه سطحی و جاهلانه ای وجود نداره خانم

حالا شما بگین چطور باور دارین که وجود داره

هیچ‌چیزی انقدر مقدس نیست که نشه زیر سوال بردش!!  زندگی که یک‌بار زیرسوال نره ارزش زیستن نداره                                       مَن اَز مَن مُردَمو پیدا شدم باز!!

😐

👆

همه جاش خرافاتهآدم فقط یه ذره فقط یه ذره با دقت در طبیعت نگاه کنه می‌لینه همچین چیزی حتی یه ذره هم ح ...

من به این باور دارم که حس خوب=اتفاقات خوب و برعکس

جدی میگم امروز رو فرم نیستم نتیجه افکار پوسیدم تو یه مدت گذشته هست

قانون رهایی میگه حالتو خوب کن رها کن تا بهش برسی

اما فقط یک درصد مردم میتونن واقعاً ازش استفاده کنن

و توجهشون همیشه ب نکات مثبت باشه

کاش هممون میتونستیم🥲

برای هر خواسته ای فقط یک درصد تلاش لازمه بخدا 99درصدش باخداست که اونایی که جذب و خوب بلدن براشون صدق میکنه نه ما

مایی که همیشه دنبال نکات منفی میگردیم و پسرفت داریم

واقعاً هزاران ساعت مثبت بهش فکر کردی و نشد؟ همین جمله فایده نداره ک گفتی جوابت هست عزیزم

من میفهمم چی میگی چون ما نمیتونیم ازش استفاده کنیم من خودمم همینم واقعا پنج دقیقه نمیتونم کامل مثبت فکر کنم بدونه منتظر نتیجه باشم چ برسه ب هزاران هزاران ساعت 🌹🌹