2777
2789
عنوان

داداشم روانیه خود(زنی میکنه

357 بازدید | 17 پست

امروز صبح دعوامون شد از مدرسه اومده بود خونه

منم امروز مونده بودم خونه درس بخونم ۱۰ روز دیگه امتحانات نهاییمه ۲۰ درصد کنکورمه

برقا رفته بود نمیتونستم انتن نداشتیم با لبتاب بخونم پی دی اف درسیو )کتاب نوشتع( بخاطر همین تو گوشیم دانلود بود داشتم از رو اون میخوندنم

اونده گفت گوشیتو بده میخام بازی کنم حوصلم سر رفته

چون داشت بهم زور میگفت منم ندادم بهش زنگ زدم به بابام که داره فوش های رکیک میده بهم نمیزاره درس بخونم و ....

بابام گفت برسم خونه داداشمو میکشه و ازین حرفا داداشمم بعد قطع تماس دادو بیداد کرد رفت از اتاق بیرون

بعد ی ربع اومد دادو بیداد که چاقوکش فلان بیسار گفتم چاقو چی یهو دستشو اورد جلوم دیدم خونیه فهمیدم خودزنی کرده

بعد چون من قبلا ی دعوا شدید داشتم باهاش یبار چاقو ورداشته بودم بترسه بره از خونه بیرون چاقورو میخاست ازم بگیره یهو زخمی شد دستش من بخاطر همین ترسیدم الان باز فکر کنن من همچین کاری کردم

رفتم الکی پیشش گوشیم یواشکی گذاشتم رو ضبط صدا و میگفتم چرا اینکارو کردی همش تکذیب میکرد که نه تو زدی بهم و فلان و فقط خودمونم تو خونه بودیم 

یجورایی از زبونش کشیدم یلحظه گفت میخاستم مامان فکر کنه تقصیرکار من نیستم تویی

خلاصه مامانم اومد براش تعریف کردیم منم براش ویسو گذاشتم نمیدونم مامانم باور کرد یا نه

ولی مشکل من بابامه که گفت بیام خونه هر دوتاتونو میگیرم زیر کتک

و مطمئنم دیگه بزور میفرستتم مدرسه

اخه من چه گناهییی کردم

من فقط میخام درسمو بخونم از این خراب شده برم بیرون

چرا اینکارم نمیزارن انجام بدم💔

اه حرصم گرفت این چه آدمیه

غرق شدن تایتانیک برای خرچنگ های زنده ای که تو آشپزخونه کشتی بودن یه معجزه بود..... همون قدر محال... همون قدر غیر ممکن.... 🌱❤..........................................................................................از طرف یک دختر به دختر دیگه: امیدوارم تو همه جنگ های مغزی که دربارش با هیچکس حرف نمیزنی،برنده باشی:) .............................................................................................. مراقب خودت باش منو که نشناختی خودتو بشناس🌱🌱........................................ ............................ ................ هر وقت ناامید شدی به این فکر کن که، بهترین ورژن تو ارزش جا نزدن رو داره..... 🌱⛓️🕯.............[][............................به هرچیزی که آسیبی کنی آن چیز جان گیرد،چنان گردد که از عشقش بخیزد صد پریشانی⛓️🌱🌙............................... ...................  ................... ..... آهنگی که دوست دارم به خودم تقدیم کنم:تو اون کوه بلندی که سر تا پا غروره،،،،کشیده سر به خورشید غریب و بی عبوره،،،،تو تنها تکیه گاهی برای خستگی هام،،،، تو میدونی چی میگم گوش میدی به حرفام،،،،،، به چشم من به چشم من تو اون کوهی، پر غروری، بی نیازی، با شکوهی، طعم بارون بوی دریا، رنگ کوهی🌱🌙                                       لینک ناشناس رو میذارم حرفی سخنی داشتید بفرمایید😄🫢https://abzarek.ir/service-p/msg/2126408.  مگه میشه تورو دید وبه قبل دیدنت برگشت.                   مگه میشه تورو دید و از این رویا گذشت✨..........................................................صدام زیره غمت افتاده از نفس~کسی که منو بفهمه استاده فلسفس🫀

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برادرتون بایدداروبخوره برادرمن از۱۳سالگی دارواعصاب خورد تاخوب شدجوخونه پدرسالاری بود ارامش نداشتیم د ...

منم به مامانم میگم میگه نه این قرصا در اینده بچرو افسرد و روانی تر میکنه

برادرتون بیماره

صادقانه

و احتیاج به توجه و مراقبت و روانشناس داره

پدرتونم اصلا بلد نیست زندگیشو مدیریت کنه

جای مدیریت پسرش و....

میخواد دعوا راه بندازه

شما خودتو بکش کنار واکنشی نده

در اتاقم ببند 

بابات اومد

بگو من کاری نکردم میخواد بازی کنه من نذاشتم

بعدم سرتو بکن توی کتاب

ولی صادقانه

به یکی بگو با مادرت صحبت کنه

یا خودت صحبت کن

بگو پسرت بیماره یه فکری براش بکن ببرش دکتر

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

برادرتون بیمارهصادقانهو احتیاج به توجه و مراقبت و روانشناس دارهپدرتونم اصلا بلد نیست زندگیشو مدیریت ...

میدونه اینو مامانم خودش میگه بیماره

ولی میگه باید بسازیم باهاش تا بزرگ شه عاقل شه

میگه قرصو دارو بخوره االات یکم ارومش میکنه بعدا براش خیلی عوارض داره

میدونه اینو مامانم خودش میگه بیمارهولی میگه باید بسازیم باهاش تا بزرگ شه عاقل شهمیگه قرصو دارو بخوره ...

بزرگ شدن بیماری درمان نمیکنه

به مادرت همین الان حرفی ک میزنم بزن

بگو بچت بیماره

زورت الان بهش میرسه میتونی ببریش دکتر 

پس فردا بزرگ میشه زورتم بهش نمیرسه

میره زنگ میگیره یا توی جامعه هزار دعوا میکنه یکیو میکشه

تو باید بیوفتی دنبال دیه جمع کردن

بعدم سر آخر

تهدید کن مادرت رو

ک جلوشون زبون تو دراز باشه اذیتت نکنن

بگو یا بچتو توی این هفته میبری یه روانشناس کودک نوجوون

یا اینکه من زنگ میزنم اورژانس اجتماعی وقتی اینطوری سلیطه بازی دراورد دوباره

اونا میان

خودشون میبرنش

چه بسا بیمارستان هم ببرن

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

بزرگ شدن بیماری درمان نمیکنهبه مادرت همین الان حرفی ک میزنم بزنبگو بچت بیمارهزورت الان بهش میرسه میت ...

بخام همچین کاری بکنم بابام نابودم میکنه

شما بابامو نمیشناسی...💔

وگرنه انقدر بی عرضه نیستم سلیطع باری در نیازم

اسی جان تو که بچه نیستی وقتی وضع داداشت و خانواده رو میدونی چرا فوری زنگ میزنی ؟

یه دعوای خواهر برادری اینهمه جنجال نداشت که مادر پدر سر کارن هزار جور مشغله دارن برای این چیزا که نباید بهشون زنگ زد اونم وقتی انقدر عصبی هستن که به کتک و .. میرسه

میدونه اینو مامانم خودش میگه بیمارهولی میگه باید بسازیم باهاش تا بزرگ شه عاقل شهمیگه قرصو دارو بخوره ...

توسن بلوغه سربه سرش نذارید .خب حتی اگه ازدستش ناراحت میشی گوشیتو بهش قرض بده بذار بفهمه ته دلت دوستش داری .زودم زنگ نزن بابات بیاد سرش این بچه همش حس بی پشتوانگی داره .همراهش باشید دست از جلب توجه برمیداره

لایک نکنید .توروخدا