2777
2789

جرات ندارم یه حموم برم ، جرات ندارم به خودم برسم ، جرات ندارم یه لباس قشنگ بپوشم یا یه لباس باز ...سریع میگه من امروز خیلی خسته ام ..شب باید زود بخوابم ..اسنپ میره اونم فوقش ۵ ساعت در روز ..منظورم اینه که دروغ میگه ..چون فکر میکنه من با این کارهام ازش رابطه میخوام ...درصورتی که اصلا اینطور نیست من فقط واسه حال خودمه ...مگه وقتی مجرد بودم به خودم نمیرسیدم حموم نمیرفتم مگه برای کسی بود😔

حالم از خودم بهم میخوره ..خجالت میکشم ..اینطور فکر میکنه ..چند بار قبلا هم بهش گفتم من منظوری به تو ندارم ...نمیدونم چرا اینطور میکنه ...دیشب هم خودش موقع خواب اومد بغلم کرد منم جرات نکردم تکون بخورم اگه تکون بخورم سریع میگه عه من خوابم برده بود اینا یعنی فک میکنه چیزی ازش میخوام عوضی...دیگه منم خسته شدم ..دلمم براش تنگ شده بود محکم بغلش کردم ..سریع گفت عه اگه تکون نمیخوردی خوابم برده بود ..خیلی دلم شکست ..یعنی جرات ندارم بهش دست بزنم ..حالم بده 

الانم رفته بیرون اومد چی بگم بهش که بفهمه واسه خاطر اون نیست این کارها ..چون قبلا بهش گفتم انگار نه انگار  فک میکنه به خاطر اونه

محل نده

کار خودتو بکن

هیچ‌چیزی انقدر مقدس نیست که نشه زیر سوال بردش!!  زندگی که یک‌بار زیرسوال نره ارزش زیستن نداره                                       مَن اَز مَن مُردَمو پیدا شدم باز!!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مگه باید توضیح بدی؟چاقو زیر گردنت ک نپوش؟چرا ایجوری مگیی ک جزات ندارماینگار دعوات میگنخ

حس بد میگیره

فقط 24 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤

چرا نمیزاره لباس باز بپوشی؟ همه مردا عاشق اینن که زنشون لباس باز بپوشه

جهان، همچون یک شبکه زنده و متصل، جایی است که هر موجود، از بزرگ‌ترین تا کوچک‌ترین، در خدمت یک نظم بزرگ‌تر و معنوی قرار دارد. خدا، سرچشمه‌ای از بی‌نهایت عشق و خرد است که در هر ذره از این کیهان حضور دارد و انسان‌ها به‌عنوان آینه‌های او، برای برقراری رابطه‌ای عمیق با خود، دیگران و جهان پیرامونشان به وجود آمده‌اند. روابط انسانی در این جهان، فرصتی برای بازتاب این عشق الهی است؛ جایی که هر عمل، هر کلمه، و هر انتخاب، باید با دقت و شفقت به سوی همدلی و رشد معنوی هدایت شود. عشق، نه تنها یک احساس، بلکه نیرویی است که همه‌چیز را به هم متصل می‌کند و درک عمیق از آن، راه رسیدن به کمال انسانی و ارتباط حقیقی با خدا و جهان است. 

به خدا من قصدی ندارم خودمم خندم گرفته

می‌دونم عزیزم

به نظرم خودتو بزن به نشنیدن

اگه هم ادامه داد بحثو عوض کن. ولی کارتو ادامه بده. به خودت برس. لباس باز بپوش. اونم کم کم عادت می‌کنه. 

چرا نمیزاره لباس باز بپوشی؟ همه مردا عاشق اینن که زنشون لباس باز بپوشه

از همین متعجبم ..چند وقت پیش یه فیلم دوستم برام ریخت گوشی ، یه صحنه داشت شوهرم  انقدر به من حرف گفت و ناراحت شد