2777
2789
عنوان

کسی میخاد تو خونه درآمد داشته باشه

227 بازدید | 16 پست

میلی گلد و امثال اون نیس ک شما ثبت نام کنین و من جایزشو بگیرم اپلیکیشن کارسوده ک منم همینجا با تاپیک یکی از کاربرا آشنا شدم و اولش خیلی کم بود ولی صبوری کردم چون وقت نمیگیره نهایتا روزی ۵ دقیقه و منم شاغل نبودم تو خونه نشسته بودم الان روزی ۲۰۰ هزار تومن ازش درآمد دارم اگر دوس دارید بیشتر توضیح بدم

خسته ام نیست کسی حال مرا درک کند☆☆کاش این روح شبی جسم مرا ترک کند

سلام عزیزم شما طرحای بیمه رو فعال کردین؟ اطلاعی دارین درموردش؟ 

خـــــدایا از تو معجزه میخواهم معجزه ای بزرگ در حد خدا بودنت معجزه ای که اشـــک شوقم را جاری کند     هرجای دنیایی دلم اون جاست  من کعبمو دور تو میسازم    من پشت کردم ب همه دنیا تا رو به تو سجاده بندارم گاهی پرستیدن عبادت نیست با اینکه سر رو مهر میذاری گاهی برای دیدن عشقت باید سر از رو مهر برداری❤🌹

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بله لطفا بیشتر توضیح بده

دروغ میگه منم تو همین سایت یکی آشنام کرد با کار سود همین حرفا رو زد منم بیشتر از یک ماه نصب کردمش از روزی ۵۰ تا تک تومن بیشتر نمیشه خواستید از برنامش و موجودیش براتون اسکرین بزارم.این دروغ رو برای زیر مجموعه دار شدن نگید لطفا

بله لطفا بیشتر توضیح بده

ببین اپلیکیشن کارسود رو دانلود کن تو گوگل بزن سایتشو میاره و اپلیکیشنشم با لینک مستقیم میاره ثبت نام کن و واردش شو هرروز ۵ تا تبلیغ میده ک عکسه و شما فقط روش کلیک میکنین وکسب درآمد میکنید اولش خیلی کم و ناچیزه مثلا ۵۰ تا تک تومن اما ب مرور زیاد میشه ی استخر های درآمدی داره ک با ۵ هزارتومن فعال میشن و درآمد شمارو بیشتر میکنن من اولش درآمدی نداشتم وقتی ۳ ماه گذشت الان شده روزی ۲۰۰ تومن

دروغ میگه منم تو همین سایت یکی آشنام کرد با کار سود همین حرفا رو زد منم بیشتر از یک ماه نصب کردمش از ...

جدی؟مرسی که گفتید

گورستان ها پر از افرادی است که روزی گمان میکردند چرخ دنیا بدون آن ها نمیچرخد
دروغ میگه منم تو همین سایت یکی آشنام کرد با کار سود همین حرفا رو زد منم بیشتر از یک ماه نصب کردمش از ...

خب باید استخر ها فعال بشن و زیر مجموعه بگیری تو نشستی خود ب خود درآمد بده بهت

خب باید استخر ها فعال بشن و زیر مجموعه بگیری تو نشستی خود ب خود درآمد بده بهت

گفتم که کلاه برداریه حالا خود دانی.روزی ۵۰ تا تک تومن میده اونوقت برم از جیبم پول بدم استخرا رو فعال کنم که بهم تبلیغ بیشتر بده؟لطفا اسکرین صفحه ای که ۲۰۰هزار تومن در میاری رو بزار

گفتم که کلاه برداریه حالا خود دانی.روزی ۵۰ تا تک تومن میده اونوقت برم از جیبم پول بدم استخرا رو فعال ...

حالا من کلاهبرداری نکردم ازت ک انقد تهاجمی برخورد میکنی چخبرته