2777
2789

نامزدی اقوام دور بود ۲ سال یبار اگه یه جشنی دعوت بشیم...شوهرم پسر عمومه..حالا دیروز نامزدی برای شام بود بعد ظهر پسر عموم ک خونشون دور هم هست زنگ زد ب شوهرم ک برای شام داریم میایم شوهرمم گفت خوش اومدین در حالی ک من لباسم پوشیده بودم میخاستم ارایش کنم حالا ازش دلخورم میگه من از اون ادما خوشم نمیاد غریبن و نمیشناسم پس خوش نمیگذشت خوب کردم نرفتیم😕حق ندارم دعواش کنم ؟شما بودین چیکار میکردین من خیلی ذوق داشتم و کلی ب خودم رسیدم با اینکه میدونست مهمون قبول کرد خیلی ناراحتم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کارش اشتباه بود قبول ولی خب پسر عموتون هم راه دور میخواسته بیاد وشوهرت نتونست بگه نهبه نظر هر آدم ع ...

اخه خیلی باهاشون راحت و خودمونی هستیم و خیلی راحت میتونست بگه نامزدی دعوتیم 

ببین .مثلا دیشب مهمونی دعوت بودیم 

ادم هم ادم‌خوبیه .

مهمونی میگیره محل سگ مهمون نمیزاره .

به زور برده شدم .

الان حالم خرابه .سمت چپ بدن درد میگرفت .

وقتی زن و شوهر از یکی گله دارند بهتره نروند.

شاید اون ادم طوری رفتار کنه تو خوشت بیاد ولی با شوهرت طوریه که حرصش بگیره

فرزندان عزیزم را دوست دارم .خیلی زیاد.ولی خدا همه امیدمن  هست.

ببین .مثلا دیشب مهمونی دعوت بودیم ادم هم ادم‌خوبیه .مهمونی میگیره محل سگ مهمون نمیزاره .به زور برده ...

متاسفانه شوهرم فقط با فامیلای نزدیک بهش خوش میگذره مثلا عمو دایی خاله عمه و بچه هاشون ک خیلی هم زیادیم... الان من خیلی ذوق داشتم ولی اصلا براش مهم نبود و فقط چیزی ک خودش میخواست رو وسط گذاشت 

متاسفانه شوهرم فقط با فامیلای نزدیک بهش خوش میگذره مثلا عمو دایی خاله عمه و بچه هاشون ک خیلی هم زیاد ...

.کاری که میکنید باهم باشه باهم خوش بگذره .خوب به مردا خیلی واقعا سخت میگذره..نمیدونم گرا 

فرزندان عزیزم را دوست دارم .خیلی زیاد.ولی خدا همه امیدمن  هست.