2777
2789
عنوان

سلام نی نی یار عزیز این کاربر از عکسم

| مشاهده متن کامل بحث + 3640 بازدید | 231 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

صدبار نی نی یار گفته عکس نزارین

بیاین اینم عواقبش 

ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

واااا یعنی چی

یعنی هر کی هر چی خواست میدین ؟

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

نه دیگه عکس نمیذارم ولی قشنگ شکایت میکنم پارتی دارم و طرفو....ول کن نیستم

توهم هردفعه از یکی میخوای شکایت کنی

هردفعه هم میگی پارتی دارم😅

ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

حالا فهمیدید دلیل اینکه ما عکس نمیزاریم چیه ؟! 

بخاطر اینک ۴ نفر بگن واییی چه خوشکلی خودتون و بدبخت میکنین 

خدا همیشه بهترینهاشو به کسایی میده که در انتخاب‌هاشون به خدا اعتماد و توکل دارن🎀 **همه چیز از فکر آغاز می‌شود ،فکر ما تبدیل به احساس می‌شود و احساس در ما باعث بروز یک رفتار می‌شود.و این رفتار ما پس از مدتها عادت و سپس تبدیل به شخصیت ما می‌شود☝🏻**

سلام قشنگم عه تویی نه ول کن نیستم به جرم از سواستفاده از عکسم دارم میلرزم وقتی عکسمو دیدم گفت بذارم ...

بگردمت الهی فداتشم 

بخدا منم دستام لرزید اصلا چقد ادم میتونه کثیف باشه در حق کسی اینکارو کنه نمیدونم

من مامان آریوانم.همون اکانت پسرفندوقیم

بله همونم عکسمو گذاشته بود توتاپیک آخرش دیدم اکانت زدم اون یکی تعلیقه

چرا تعلیق شدی 

خدا همیشه بهترینهاشو به کسایی میده که در انتخاب‌هاشون به خدا اعتماد و توکل دارن🎀 **همه چیز از فکر آغاز می‌شود ،فکر ما تبدیل به احساس می‌شود و احساس در ما باعث بروز یک رفتار می‌شود.و این رفتار ما پس از مدتها عادت و سپس تبدیل به شخصیت ما می‌شود☝🏻**

خداروشکر نزار عکستو خشگل یا زشت اینجا تاج وتخت نمیدن نظر دیگرانو نپرس خدایی نکرده پخش بشه میخای چکار ...

اسی اینم بخون شاید بدرت خورد البته اگه گوش کنی

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

@ملکه70 تاپیک های زیبایی صبح کار دستشون داد ها برا همین گفتم تاپیک نزن😶

ببین تاپیک اولم با کاربری دیگش عذر خواهی کرده فکر میکنه میبخشمش و شکایت نمیکنم

زبانم قاصر است از این همه عشق و شوق و کششی که نسبت بهت دارم تمام من:) یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)🎀🤍درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر