2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه نزدیک موعدت هست شاید داری پریود میشی یکی دوروز زودتر ،تا یکی دوساعت دیگه بصبر اگه پریود نشدی بعد با توجه به میزان خون استحاضه حساب میشه و احکام خودش رو داره دیگه

دوست خوبم لطفا درخواست دوستی ندهید متشکرم 

عزیزم مگه خدا با زنها پدر کشتگی داره ؟

این حرفها رو از کجا میارین ؟

چند نا غسل چقدر غسل خب چرا خدا زنها رو تو اب نیافریده ؟

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

عزیزم مگه خدا با زنها پدر کشتگی داره ؟این حرفها رو از کجا میارین ؟چند نا غسل چقدر غسل خب چرا خدا زنه ...

عزیزم دنبال زیر بغل مار میگردیا

من مشکل هورمونی دارم پریودم نامنظمه و تازه هم نماز خوندن رو شروع کردم توی عمرم

اطلاع نداشتم و گفتم بپرسم شاید خانمای اینجا چیزی بدونن

این حرفهارو از هیچ جامم درنیاوردم و میدونم یچیزایی 

چقد عجیبی عزیزم

عزیزم دنبال زیر بغل مار میگردیامن مشکل هورمونی دارم پریودم نامنظمه و تازه هم نماز خوندن رو شروع کردم ...

عزیزم من که باهات پدر کشتکی ندارم

منظورم بود که دینو خراب نکنن خدا رو ظالم نشون ندن

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

عزیزم من که باهات پدر کشتکی ندارممنظورم بود که دینو خراب نکنن خدا رو ظالم نشون ندن

ن گلم 

قربون خدا برم ظالم چیه

فقط سوال شرعیه ک من ازین چیزا سردرنمیارم خیلی گفتم شاید ایرادی باشه

ن گلم قربون خدا برم ظالم چیهفقط سوال شرعیه ک من ازین چیزا سردرنمیارم خیلی گفتم شاید ایرادی باشه

عزيزم اگه دغدغه داشتي بپرس تونستم جواب ميدم خودتم بررسي كن

چشم قشنگ منبد اخلاقیی از سمت من پیش اومد شرمنده

قربون دل كوچيكت برم

من جز نازي و مهربوني چيزي نديدم