دخترراهنما مدیر عضویت: 1403/09/16 تعداد پست: 9457 عنوان کاربری ها یادم نمیمونه | مشاهده متن کامل بحث + 111 بازدید | 16 پست بعد هر تاپیکی میرم میخوام شوخی کنم یا دلسوزی کنم با خودم میگم نکنه قبلا با این در افتاده بودم 😂 آخه چراااا 😭😂 کاربرا یه دقیقه به خدا واگذارم نکنید ببینم دارم چیکار کنم😂وقتی کم میاری توی تاپیکای من نگرد اونایی که میبینی فان هستن ، بری لحن پست هامو بخونی متوجه میشی😁پس زور الکی نزن دنبال اهرم فشارم نگرد اگه بلدی با منطقت جواب بده اگرم بلد نیستی با ریپلای نکردنت خوشحالمون کن😘پسرا به من درخواست دوستی ندین پسرِ نینی سایتی کنسله🎀 اینم دستمال برای پاک کردن اشک هاتون🧻 1404/02/13 | 12:59 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
چشمامو_معنی_کن عضویت: 1404/01/16 تعداد پست: 252 کندور چیه 🤣🤣 از خانم متخصص بپرس😔😂ولی جدا دلم براش سوخت خیلی سر و ته حرفاش بی ربط بوداین اگه میتونست میگفت تلگرام و اینستاهم مردا نیان ما راحت باشیم
دخترراهنما مدیر استارتر عضویت: 1403/09/16 تعداد پست: 9457 از خانم متخصص بپرس😔😂ولی جدا دلم براش سوخت خیلی سر و ته حرفاش بی ربط بوداین اگه میتونست میگفت تلگرا ... 🤣🤣🤣 کاربرا یه دقیقه به خدا واگذارم نکنید ببینم دارم چیکار کنم😂وقتی کم میاری توی تاپیکای من نگرد اونایی که میبینی فان هستن ، بری لحن پست هامو بخونی متوجه میشی😁پس زور الکی نزن دنبال اهرم فشارم نگرد اگه بلدی با منطقت جواب بده اگرم بلد نیستی با ریپلای نکردنت خوشحالمون کن😘پسرا به من درخواست دوستی ندین پسرِ نینی سایتی کنسله🎀 اینم دستمال برای پاک کردن اشک هاتون🧻