2777
2789

دوساله پیرا نیوردم یعنی درستم نخوندم پس انتظار بیجاییه ولی از طرفی نمیتونمم رشته دیگه ای برم مثلا مدیریت ووروان اوردم نرفتم الانم که پشتم همش افسرده م صبحا ک بیدار میشم بخونم قبلش ارزوی مرگ میکنم ،زندگیو تموم شده میبینم و حس میکنم قرار نیست قبول شم 

کاش به همون مدیریت قانع بودم و خلاص میشدم از این وضعیت 

تو علوم پزشکی هبچی نیسحقوقا داغونمن که از کار اومدم بیرونییگاری و حمالی بود رسما

خب بازار کارشون بهتر بقیه رشته هاس 

از اینکه بخونم بیکار بشینم وحشت دارم از اینورم عمرم‌داره تو پشت کنکور تلف میشه ی بار میخونم ی بار افسردم خیلی بدبختم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو علوم پزشکی هبچی نیسحقوقا داغونمن که از کار اومدم بیرونییگاری و حمالی بود رسما

منم همینطور 

پرستارم، اینقدر استرس کاری زیاد بود و همکارا اذیت میکردن و از اونطرفم حقوق کم بود،بچه هامم اذیت بودن گذاشتمش کنار 

استارتر ببین چی دوست داری همونو برو،اگه پیراپزشکی علاقه نداری و فقط فکر می‌کنی خوبه توصیه اکید میکنم که نری

فقط 32 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤

من خالم یکیش پیرا پزشکیه 

یکیش هم استاد دانشگاه پیراپزشکی تدریس می‌کنه 

وضعیت حقوقا داغوووون وضعیت اعصابا داغوووون تررر

خالم افسردگی داره مشکل اعصاب داره از بس فشار رو آدمه و حقوقا مضخرف کمر و دست و پا هم براش نمونده 

درسته شغل هست براشون ولی ببین واقعا با این اوضاع میتونی کنار بیای؟

خب؟
خب بازار کارشون بهتر بقیه رشته هاس از اینکه بخونم بیکار بشینم وحشت دارم از اینورم عمرم‌داره تو پشت ک ...

نمیدونم.

من چیزی که توش زندگی کردم و دست و پا زدم بهت گفتم.

علوم پزشکی فقط پرستاریش خوبه اگ رشته های تاپ نیاری

در انتظار معجزه ی خدا برای مادر شدن..
منم همینطور پرستارم، اینقدر استرس کاری زیاد بود و همکارا اذیت میکردن و از اونطرفم حقوق کم بود،بچه ها ...

بفرما شاهد از غیب رسبد.

تااااازه وضع پرستاری خیلی بهتره

در انتظار معجزه ی خدا برای مادر شدن..
منم همینطور پرستارم، اینقدر استرس کاری زیاد بود و همکارا اذیت میکردن و از اونطرفم حقوق کم بود،بچه ها ...

نمیدونم چ مرگمه علاقه ندارم ولی چون هدفم بود و نرسیدم الان حریص تر شدم با اینکه میدونم معایبشو و میدونم ب روحیاتمم نمیسازه علاقه دیگه ای هم ندارم ففط باید بمیرممممم و کل عمرمو پشت کنکور هدر بدم

نمیدونم.من چیزی که توش زندگی کردم و دست و پا زدم بهت گفتم.علوم پزشکی فقط پرستاریش خوبه اگ رشته های ت ...

تو ارزوی همون پرستاریم خیلی سخت شد شرایط سنمم بالا داره میره ای کاش بمیرم اگه قبول نشم 

من خالم یکیش پیرا پزشکیه یکیش هم استاد دانشگاه پیراپزشکی تدریس می‌کنه وضعیت حقوقا داغوووون وضعیت اعص ...

نه نمیتونم  میدونمم دووم نمیارم تو فامیل هستن از نزدیک دیدم ولی نمیدونم چ مرگمه 

نه نمیتونم میدونمم دووم نمیارم تو فامیل هستن از نزدیک دیدم ولی نمیدونم چ مرگمه

غرق شدی توی تبلیغات بی و سر ته مافیا های کنکور 

بشین خداییش فکر کن تصمیم بگیر 

آخه به قیمت روح و روانته ارزش نداره

کنکور فقط رشته های تاپش

بقیش بیگاری محضه 

بشین ببین استعدادت چیه علاقت چیه همونو دنبال کن شاید واقعا مسیرت تو این رشته ها نیست 

خب؟

یه رشته دیگه برو مثل فرهنگيان و بقیه رشته های انسانی خیلیا رو تو دانشگاه میشناسم علوم پزشکی قبول‌ نشدن اومدن مثلا حقوق یا روانشناسی میخونن، البته ناامیدت نمیکنم تلاشتو بکن

مکن ز غصّه شکایت که در طریق طلب/ به راحتی نرسید آن که زحمتی نکشید. 🍃

دوست من عمران خوند بعدم آزمون نظام و دادگستریشو داد الان پوله که درمیاره بعد من دیوونه عمرانو بیخیال شدم که پزشک شم شاید بیست سال دیگه به درامد امروز اون برسم

اگر کسی برامون دست نزنه ما موفق نیستیم؟اون همه تلاش هایی که کردی ولی دیده نشد؛ اون همه رنج هایی که کشیدی اما کسی متوجهش نشد..فقط باید دیگران بدونن که تو، توی خلوت خودت چه سختی ها و مشکلاتی رو تجربه کردی تا تو موفق باشی؟لطفا به خودت افتخار کن حتی اگه هیچکس برات دست نزد، خودت دست بزن🫵🏼❤️