2777
2789

دخترک به مامانش التماس میکرد که بزاره شیرینی بخوره! 🍰

می‌گفت اگر بزاری شیرینی بخورم ، بچه خوبی میشم ! 🙆

گریه نمیکنم ، حرص نمی‌خورم ! 😥

اگر اجازه بدی شیرینی بخورم دیگه پاهام و نمیکوبم زمین و عصبی نمیشم 😬

اگر شیرینی بخورم دیگه کارای بد نمیکنم قول میدم تو کار خونه کمکت هم کمک مامان جونم! 💁

مامانش به حرفاش هیچ اعتنایی نمی‌کرد ! 🤱

و دخترک فقط التماس میکرد که یدونه شیرینی بگیره ! 🧁🍰

دخترک داشت با خودش فکر میکرد مامانش اصلا دوستش نداره 💔

مگه شیرینی چیه که نمی‌ده 🚫

خیلی ام خوش مزه اس😋

خیلی ام لذت بخش 🤤

مامانم نمیزاره من لذت ببرم 🙅

اون از لذت بردن من ناراحت میشه!!🤬

و مادری که میدونست شیرینی برای این بچه سم خالص هستش ! 🤕

بچه مشکل قند و .. داشت ☄️

اگر شیرینی میخورد حالش به شدت بد میشد!!! 🤢🤮🤒🏥

پ.ن

گاهی از خدا چیزایی رو میخواییم که خودمون فکر میکنیم خوبه  ولی ما خیلی کوچیکم و درکی از این داستان نداریم 

وقتی به خدا اعتماد میکنیم و ازش کمک میخواییم به بهترین شکل هوا ما رو داره ! 

ظاهرش شاید گاهی اوقات قشنگ نباشه ولی منفعت ما توشه ! 

Kindman...

کاربر آقا😊 من همون کرمی  هستم که بعد از گذروندن سختی ها ( مثل دانه از دل سیاهی خاک) از پیله تنگ و تاریک تبدیل به  پروانه ی آزاد شدم 🦋😍 سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ....Kindman

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیدگاه قشنگ و فریبنده ای ولی گاهی دقیقا صلاح و منفعت ما تو همون کار و خواسته ای بود که نشد و تهش هم ...

خالق با ما پدرکشتگی نداره 

چیزی رو که میخواییم رو با  توکل به خدا  باید براش تلاش کنیم ! 

با تلاش کردن میتونیم بهش برسیم 

اگر تمام مسیر ها ب هر نحوی ب بن‌بست ختم میشه بیشتر باید در موردش فکر کنیم که کجای کارمون اشتباهه که نمیشه 

کم پیش نیومده تو زندگیم که تلاشم رو کردم و به بنبست خوردم ولی سر خدا قاطی نکردم که چرا نشد 

می‌گفت میدونم ک بالاخره میشه 

ولی نشد 😂

ولی یه چیز دیگه ای شد که از چیزی که میخواستم  هم بهتر شد 

ولی اگر با نشدن اول امیدمون رو از دست بدیم و دیگه اسمی از خدا نیاریم و باهاش قهر کنیم که چرا ندادی 

همچنان نمی‌ده 😂

کاربر آقا😊 من همون کرمی  هستم که بعد از گذروندن سختی ها ( مثل دانه از دل سیاهی خاک) از پیله تنگ و تاریک تبدیل به  پروانه ی آزاد شدم 🦋😍 سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ....Kindman

بعضی وقتا ما آدما خودمون گند میزنیم ب زندگیمون ولی باز خدا ب اشتباهمون نگاه نمیکنه و قشنگتره رو بهمون میده خدا خیلی کارش درسته کافیه با دید باز بهش نگاه کنیم 

ولی قشنگ بود تاپیکتون

♥️در کلاس درس خدا :اونی ک ناشکری میکنه :ردمیشه،اونی ک ناله میکنه :تجدید میشه،اونی ک صبر میکنه:قبول میشه،اونی ک شکر میکنه:شاگرد ممتاز میشه.♥️خدایا شکرت ♥️

بنظرم فقط قانع کردن خود هست، من که پذیرفتم بعضی چیزا هیچ دلیل و منطقی نداره فقط نمیشه دیگه نمیشه، دل ...

جوابی که به دوست قبلی دادم رو میتونید بخونید 

عالی بودخیلی پسندیدم

ممنون از لطفتون 

بنظرم اینا رو فقط بخاطر آروم کردن خودمون میگیم🥲🥲🥲🥲

جوابی که به یکی از دوستان دادم رو بخونید 

مردا چیزایی رو که ما توی ده سالگی متوجه میشیم رو توی سن های بالا متوجه میشند و برای ما تعریف میکنند

متوجه منظورتون از این نظر نشدم متاسفانه 

میشه واضح تر بگید 

بعضی وقتا ما آدما خودمون گند میزنیم ب زندگیمون ولی باز خدا ب اشتباهمون نگاه نمیکنه و قشنگتره رو بهمو ...

ممنون از لطفتون و نظر خوبتون 🙏