2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میگن فرمول ۲۰ خوبه من برا زیست میخونم ولی بنظرم باید کتابو خودتو بخوری

من میخواستم زیست فقط کتابو بخونم با نمونه سوال نهایی های سالای گذشته کمه ینی؟

یه خانم پرستار موفق و با انرژی😌😋
نه اسون نه سختزیست به نسبت بقیه اختصاصیا سخت تر بودالبته امسالم باز ترمیم دارم

والا من شیمی‌پارسال رو نگاه میکردم طرف اگه قشنگ کتابشو‌میخوند سوالا چیزی نداشت میتونست ۲۰ بگیره حتی تو ریاضی هم میتونست ۲۰ بگیره زیست اره سخت بود دقت زیاد میخواد باید کتابو قشنگ بخونی 

من میخواستم زیست فقط کتابو بخونم با نمونه سوال نهایی های سالای گذشته کمه ینی؟

نه کم نیست اگه کتابو قشنگ‌میخونی نیازی نیس ولی یه چیزی بگم این کتابو اون کتاب خوندن به دردت نمیخوره فقط تا میتونی کتابتو اولویت قراره بده و سوال نهایی حل کن فقط یعنی بین انقد کمک میکنه و توجهت روی نهایی سالای اخر باشه و اینکه زیاد به دی شهریور نگاه کن یه سوالای جدید تو دی شهریور دادن که میتونه کمکت کنه مثلا تو دی ۱۴۰۲ ی سوال داده بودن برا فصل سه یعنی تابحال اصلا همچین سوالی نداده بودن🙂سعی کن هرروز ی گفتار زیستو بخونی تا اخر ماه میتونی ی دور زیستو جمع کنی من خودم میخونم هرروز ی گفتار و فرداش برمیگردم از اول فصل میخونم تا جای که مشخص کردم مرور میشه دیگ هرچقد این طرف سختی بکشی به نفعت خواهد بود