بله عزیزم باقالی خشک رو از شب قبل خیس میکنی ،روز بعد آبش رو دور میریزی بعد باقالی ها رو می شوری تو یه قابلمه آب میریزی و باقالی هارو تو آب میریزی آبش باید حدودا ۴انگشت بالای باقالی هاباشه شعله رو روشن میکنی میزاری باحرارت زیاد تا جوش بیاد بعد از جوش اومدنش حرارت شعله رو کم میکنی میزاری به مدت ۲ ساعت تا بپزه حین پخت هر ۲۰ دقیقه باقالی ها رو هم بزن تا یکدست بپزن بعد از ۲ ساعت نمک و فلفل و سرکه به میزان دلخواه بریز بزار نیم ساعت بجوشه بعد آمادهاست برای سرو هم بهتره گلپر و سماق و سرکه روش بریزی خیلی خوشمزه میشه