2777
2789
عنوان

خسته شدم از دعوا سر بچه با این شوهر

395 بازدید | 27 پست

همش حرف بچه دوم میزنه😔

من اصلا نمی‌خوام.تو تاپیکای قبلی از مشکلات زیادمون گفتم.همش درگیر  پدرو مادرشه و بیشتر بخاطر بیماری اونا خونه اوناس و تمام بار زندگی پدرو مادرش رو پوششه.

اصلا به زندگی خودش اهمیت نمیده.زن و بچه رو برای این میخواد ک جلوی فامیل مخصوصا بچه های عموش بگه من دو تا دارم.....

حالا بچه من هنوز به دو سالگی نرسیده همش میگه بچه بیاریم بازم 

بعدشم که من میگم نه رو من عیب و ایراد میزاره و میگه از فلانی کمتری و عرضه نداری ی بچه بیاری و بدنت ضعیفه و نمیتونی مادر بشی و خدا بهت نمیده.....

در اصل با این حرفا میخواد منو بندازه به جونه خودم و منو شیر کنه تا بچه بیارم

حالا حساب کن چه آدم کثیفیه که این راهو انتخاب کرده....

واقعا منم در کنار همه چیز باید بگم متاسفانه زیادم دوسش ندارم که بخوام باز ازش بچه دار بشم.....

نمیدونم چه کنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو اره من همونیم ک تو میگی و قبول نکن!!

ادم بی منطق و نادونی هست 

زن آممدم و کاربر قدیمی ریپورتی ،،حرفامو ب دل نگیرخدایا بهمون شادی و سلامتی و پول و دلخوشی دلخوشی عطا کن قربونت برم 

بگو تو هم از شوهر فللنی کمتری که زن و بچه رو ول کردی به امون خدا ـچسبیدی به ننه بابات 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

از نظر دکتر سه تا پنج سال باید فاصله باشه بین زایمان ها

اینو بگو

لطفا آقایون تو تاپیکهای من نیان، پستهای منو جواب ندن . راستی ی ذکری هس من خیلی معرفیش میکنم، خیلی خوبه و مشکلات رو حل میکنه، زندگی رو آروم و روان میکنه و برکت مادی میده به زندگی : استغفرالله الذی لا اله الا هو الحی القیوم الرحمن الرحیم بدیع السموات و الارض من جمیع ظلمی و جرمی و اسرافی علی نفسی و اتوب الیه . روزی چهارصد بار، خدود پنجاه دقیقه طول میکشه گفتنش. (حداقل) ۶۰ روز باید بگی. از تعداد کم شروع کن و صبور باش، حتما امتحانش کن عالیه مخصوصا در کنار توبه واقعی و اصلاح خودت . به دو نیت این ذکر خونده میشه یا زیادی علم یا زیادی مال. ولی کلا مشکلات زندگی رو هم حل میکنه چون خیلی وقتا مشکلات ما بخاطر گناهانمونه. اسمش هم استغفار امام صادق هست و تو مفاتیح اومده. من که عاشقشم زندگی من و خیلیا باهاش خیلی تغییر کرده. اگه میخوای بیش از صد تجربه از آدمای مختلف ازین ذکر بخونی سرچ بزن کانال ترنم توحیدی فاطمه خاشعی تو ایتا و تجربه های دوره ثروتمند شدن با قران (ویسهایی راجب این ذکر ک تو همون کانال موجوده رایگان،جلسه پنجشو بگوش خیلی خوبه) رو بخون، اون تجربه ها از همین ذکره ، تجربه خودم هم شماره ۱۱۴ هست . موفق و عاقبت به خیر باشی خانم زیبا 🌻 خدایا شکرت 💚 

رک و راست دلایلترو بهش بگو

ی دهه 60بیش فعال      اکثر کامتان از روی تجربه خودمه                                               کاش همه سنشون رو تو امضابگن تا بدونم طرفصحبتمون کیه خودم 36

میگن مردایی که خیلی اصرار دارن فقط از طریق ساختش خوششون میاد وگرنه فوق العاده آدمای بی مسئولیتی هستن و بار بچه رو میندازن به دوش مادر شوهر منم اینجوری فعلا که مقاومت میکنم 

قرص بخور بزار هرگاردوس داره بکنه

من با قرص باردارشدم 

ب نظرم دستگاه بذاره بهتره 

بعد هم از لحاظ روانی ارضا نشه بچه دار نمیشه 

من خودمم دو س بار رابطه محافظت نشده داشتم اما باردار نشدم 

قرص بخور و مواظب باش بچه نیاری . اگر چند وقت گذشت و دید از بچه خبری نیست بگو من رفتم دکتر و آزمایش و سونو دادم گفت کاملا سالمی و شوهرت بیاد براش آزمایش بنویسم احتمالا اون ضعیف شده .... باید توپ را بندازی تو زمین خودش