2777
2789

آزمایش دادم رفتم جوابش بگیرم گفتن باید تکرار بشه آنزیم کبدی بالاس خیلی میترسم کبد چرب داشتم ولی نمیدونم چرا اینجوری گفت

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با سلام

افزایش آنزیم های کبدی طیف بسیاری از بیماری ها را شامل می‌شود که یکیش کبد چرب میابشد

معمولا آزمایش هایی که بررسی آنزیم های متابولیسمی هستند تکرار می‌خورند تا از صحت آزمایش مطمئن شوند

برای کبد چرب هم نگران نباشید. با تغییر سبک زندگی و مصرف دارو می‌توان گرید های کبد چرب را کاهش داد

یک زن و شوهر پزشک آماده کمک به عزیزان در سایت

با سلامافزایش آنزیم های کبدی طیف بسیاری از بیماری ها را شامل می‌شود که یکیش کبد چرب میابشدمعمولا آزم ...

خیلی میترسم نکنه هپاتیت یا سرطان باشه گفت تکرار از استرس دارم میمیرم

بله ،اما مال من بالا نبود آنزیمم دکتر گفت با توجه به اضافه وزنی که داری احتمال زیاد کبد چرب داری

من گفتن دوباره ناشتا بیا آزمایش بده خیلی نگرانم تا فردا از استرس میمیرم

خیلی میترسم نکنه هپاتیت یا سرطان باشه گفت تکرار از استرس دارم میمیرم

نه نترس عزیز من

به همین راحتی ها که نیست!

اولا گفتم حتی برای فرد سالم هم معمولا آنزیم کبدی رو تکرار میدن

دوما دور از جون سرطان کلی علامت مشهود داره

سوما شما چرا باید هپاتیت گرفته باشی؟

نه هیچ علائمی ندارم نمیدونم هپاتیت اومده تو ذهنم

خب پس الکی نگران نکنید خودتون رو 

هپاتیت معمولا با افراط در الکل و یا ورود خون بیمار به بدن(مثلا سرنگ اشتراکی معتادان) اتفاق می افتد

خب پس الکی نگران نکنید خودتون رو هپاتیت معمولا با افراط در الکل و یا ورود خون بیمار به بدن(مثلا سرنگ ...

خیلی ممنون جواب دادین قبلا هم آزمایش گفته بودن بالاس کبدچرب داری ولی الان گفت تکرار ذهنم بهم ریخته دارم گریه میکنم از ترسم

خیلی ممنون جواب دادین قبلا هم آزمایش گفته بودن بالاس کبدچرب داری ولی الان گفت تکرار ذهنم بهم ریخته د ...

نه نگران نباش 

همون کبد چربم چیزی نیست خیلی راحت کنترل و درمان میشه