2777
2789
عنوان

چطور یه زن میتونه خانواده شوهرو سمت خودش بکشه

| مشاهده متن کامل بحث + 607 بازدید | 47 پست
آره وای دقیقا همینه

من این حرفو الکی نگفتم بعد 17سال زندگی متاهلی به این نتیجه رسیدم.هرکاری که از دستم اومده برا خانواده شوهر کردم ولی با افتخار چاپلوس و دورو نیستم اصلا این دو خصلت درذاتم نیست هیچکی هم قبولم نداره.البته عمه و عموهای شوهرم خیلی دوستم دارن ولی خانواده شوهرم نه.......

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب انقد ک همه میگید خانواده شوهر چیه پاشونو ببر از زندگیت و ... !! حق دارن مردا هم با خانواده زن قطع رابطه کنن ! یک به یک ! نگید خانواده شوهره بده خانواده ما خوبه !! همین خانواده شما خانواده شوهر یکی دیگس ! 

با احترام🙏زیر ۱۸ سال نظر ندن ریپ هم نزنن🙏

اسی فقط و فقط یه راه داره بقیه الکیه

اونقدر مهم شو که ازشون بزنی بالا مثلا دانشمندی هنرمندی ورزشکاری آودم مهمی چیزی بشی جوری که خانواده شوهرت هرجا برن افتخار کنن بگن عروس ما فلانیه که مثلا فلان مقام رو آورده

اینجوری مثل پروانه دورت جمع میشن

دوری و دوستی و شوهرت پشتت باشه هر وقت دیدی زنی عزت داره بدون شوهرش بهش داده

نه اینطور نیست ..ما ی عروس داریم برادرم اینقدر بهش میرسه و تعریفش میکنه ...ولی رفتار  خودش و بی شخصیتیش باعث شده کسی دوستش نداشته باشه و توی همه مراسمات اگر اون باشه همه ناراحتن و به زور تحملش میکنن

به نظرم به مرور زمان اگه براشون ثابت شه سازگار و با شعوری اگه حسود نباشن میان سمتت ولی خب اگه حسود باشن‌ که هیچ ....من یه خواهر شوهر دارم کسی ازم تعریف می کنه سریع پشت بندش یه ایراد می گیرع .مثلا میگن خوشکلی سریع میگه اینقدر خوشکل تر ازاین هست مثلا‌ فلانی که چشم ابروش میرزه رو کل وجود این 🤕یا یکی گفت یه عروس می خوام مثل تو باشه سریع گفت ولی قدش اندازه این نباشه این کوتاهه 😐

دوری و دوستی و شوهرت پشتت باشه هر وقت دیدی زنی عزت داره بدون شوهرش بهش داده

حرف حقو زدی

من شوهرم پشتم نیست منو نمیخان ولی ببخشیدا از کیون دوتادجاریم میخورن بخدا چیزی بهشون هم نمیگم ولی نمیدونم چرا اینجورین😅

یه دیالوگی بود تو سریال زخم کاری که میگفت:«بعضی چیزا آخرش شاید خوب نباشه، ولی قشنگه»؛و چه آدمایی که میدونستیم رابطه با اونا، آخرش خوب نیست، ولی حفظشون کردیم چون روز و شبمون با اونا قشنگ بود 🙂

به نظرم به مرور زمان اگه براشون ثابت شه سازگار و با شعوری اگه حسود نباشن میان سمتت ولی خب اگه حسود ب ...

عجب🫤میگفتی عزیزم خداروشکر که تورو دارم نیاز به دشمن ندارم

یه دیالوگی بود تو سریال زخم کاری که میگفت:«بعضی چیزا آخرش شاید خوب نباشه، ولی قشنگه»؛و چه آدمایی که میدونستیم رابطه با اونا، آخرش خوب نیست، ولی حفظشون کردیم چون روز و شبمون با اونا قشنگ بود 🙂

بخاطر بچه هام دعوت نمیکنن جایی هم ببینن سرد وخشک

حال خودتو خوب کن وقتی اونا باهات گرم نیستن چه اسراریه تو بری باهاشون گرم باشی  با بچه‌ها ت بگرد خوش باش و اونا اصلا برات مهم نباشن

ما نداریم خرج کنیم با ما خوب نیستن ولی اونیکیا دارن خرج میکنن اونا عزیزن

نه ربطی نداره خانواده ی همسرشما احتمالا نمک نشناس نیستن وقدر خوبی رو میدونن اونا یه لطفی میکنن واینا جبران میکنن یاقدردان هستن این یه رابطه ومسئله بین خودشونه صمیمی شدن خب ،وگرنه خیلیا هم همینجاهستن که خرج خانواده ی شوهرمیدن تهش آدم وبد و بدهکارهم بازم اونا حساب میشن 

عجب🫤میگفتی عزیزم خداروشکر که تورو دارم نیاز به دشمن ندارم

جرأت دارم جوری خودش بی گناه جلوه میده و منو گناهکار و.....چند وقت پیشم نشسته بود الکی یه دفعه من تو زندگیم فقط آرزو مرگ یه نفر دارم و با چشماش به من نگاه می کرد 😶🤕حالا من هیچ وقت کاریش نکردم چیزی هم بهش نگفتم .یا یه بار یکی از عروس های فامیل خود کشی کرده بود می گفت تو نمی خوای خودت بکشی ما راحت شیم😐🤕

جرأت دارم جوری خودش بی گناه جلوه میده و منو گناهکار و.....چند وقت پیشم نشسته بود الکی یه دفعه من تو ...

🫤به این نتیجه رسیدم ک طرف کسخوله چیزی بهش نگو خاهر😂