2777
2789

هیچی پول نداره خودشم با زبون خودش میگه 

ولی وضع لباسش توپه

هیکل و قد و قیافه اش حرف نداره

اخلاقشم همونیه که من میخوام 

فقط مشکلم اینه که شغل درست و حسابی نداره 

قصدشم جدیه و خواستگاری میاد 

ولی با این اوضاعش بابام صد در صد میگه نه 

بنظرتون یطوری که دلش نشکنه از هم جدا نشیم؟

ولی پشت هر کاربری ی قلبِ مهربونه که میتپه ❤مراقب حرفامون باشیم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خب تشویقش کن بره سر یه کار خوب و درست حسابی به جای جدا شدن

میگه من از کارمندی بدم میاد فقط شغل ازاد الانم سرکار هست ولی ازاده و اصلا به درد نمیخوره

اره ردش کن 

مسلما اینقدر بابات داره و برات خرج کرده که الان پسر مردم نتونه جبران کنه

کسی که تا الان شغل پیدا کرده نمیتونه شغلی توپ پیدا کنه شماهم معلومه صبور نیستی تا طرف پیشرفت کنه پس همین الان رد کن

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

خب تشویقش کن بره سر یه کار خوب و درست حسابی به جای جدا شدن

خودش میگه من بدم از شغل کارمندی میاد و فقط ازاد بابای منم صد در صد با ازاد مخالفه

اره ردش کن مسلما اینقدر بابات داره و برات خرج کرده که الان پسر مردم نتونه جبران کنهکسی که تا الان شغ ...

اره خدایی بابام زیاد هزینه کرده و میکنه برام از هر لحاظ

بخوام با عقلم تصمیم بگیرم این درسته

اره خدایی بابام زیاد هزینه کرده و میکنه برام از هر لحاظبخوام با عقلم تصمیم بگیرم این درسته

خب پس به نظرم امروز تموم کنی بهتراز فرداس به نفع جفتتونم هست 

الان عاشقید کلتون باد داره فردا روز که رفتید سر زندگیتون میفهمید چه اشتباهی کردید

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

خب پس به نظرم امروز تموم کنی بهتراز فرداس به نفع جفتتونم هست الان عاشقید کلتون باد داره فردا روز که ...

به چه بهانه ای کات کنم؟دلمم نمیاد 

عاشقانه همو میخوایم

به چه بهانه ای کات کنم؟دلمم نمیاد عاشقانه همو میخوایم

دلت بیاد 

منم مجردی تو شرایط تو بودم خانوادم نزاشتن کلی زجر کشیدم تا فراموشش کردم ولی نهایتش سه ماه بود الان یه عمر خوشحالم چون انتخابم درست بود و واقعا میگم خداروشکر که اون نشد

آتویی چیزی نداری؟؟؟

دلت بیاد منم مجردی تو شرایط تو بودم خانوادم نزاشتن کلی زجر کشیدم تا فراموشش کردم ولی نهایتش سه ماه ب ...

نه اتویی ندارم پسر به پاکیش نیست

باید خودم دعوا بگیرم