بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
دوست دارم زندگی کنم برای مدتی در کشور دیگری ولی مهاجرت دائمی خیر
دخترکی شاد در من میزیست...که چونان شاپرک، به اینسو و آنسو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بالهایش ریخت... پَرپَر شد...
کشوری که یه مرد ۶۰ ساله با کلی سال کار و تلاش نتونه ۱۰۰ متر از خاکشو بخره اسمش سرزمین مادری نیست
عزیزم این قضیه مربوط به حکومت هست نه سرزمین ولی در کل میگم کمی فیلمهای مستند از کشورهای دیگه ببینید هیچ جای دنیا برای مردم عادی راحت نیست من شخصا خارج از ایران زندگی کردم و بعد از سالها فهمیدم هیچ کجا ایران نیست
خوب حكومت يه كشور تأثير مستقيم روى زندگى افراد داره و هر كسى هم بخواد فرار كنه اغلب مشكلشون همين موض ...
عزیزم شرایط سخته اما فرار کردن کار درستی نیست ما توی این دنیا نیومدیم که سفره ی آماده پهن کنن و ما هم صرفا استفاده کنیم و بهره ببریم گاهی اوقات باید تو پهن کردن سفره هم کمک کنیم گاهی اوقات تو آماده سازی و گاهی تو خرید مواد اولیه و گاهی حتی باید بجنگیم بابت لقمه نونی که برای سفرمون میخوایم اینجا کشور شما و خاک شماست شما نسبت به خاک و وطنتون مسئول هستید نگاه نکنید عده ای خاک وطن میفروشن یا کلا همه جوره تلاش میکنن این سرزمین نابود بشه ولی بدونید عده ی زیادی هم هستن که جان که هیچ حتی حیثیت و آبرو و مال و اموال و فرزندانشون رو هم در راه کشورشون میدن حالا شما هستیدکه تصمیم میگیرید کجای این قضیه باشید کسی که فرار میکنه و میدونو باز میذاره برای دشمنان داخلی و خارجی یا کسی که میمونه و میجنگه و تلاش میکنه کشورشو بسازه و به نحو احسنت تحویل نسل بعد بده