2777
2789
عنوان

نمی‌دونم به همسر سابقم چی بگم

382 بازدید | 39 پست

دیگه دوستش ندارم 

فکر میکردم اگه ببینمش دستامو بگیره یا بغلم کنه دوباره همون حس ها در من به وجود میاد 

خیلی برام ترسناکه و خیلی ترسیده بودم وقتی بغلم کرد و کوچیکترین حسی در من روشن نشد 

حالا اون فکر می‌کنه که من می‌خوام برگردم ولی واقعیت اینه که هر چی که داشتم رو ازم گرفت 

حتی عشقی که به خودش داشتم

آرامشم لبخندم خوشحالیم امنیتی حتی پولم رو ازم گرفت ! 

(سیم کارتم کاریه حتی اگه عوض کنم باز از پیج کاریم ورمیداره میاد سر وقتم) 

ی چیز می‌خوام بگم بسوزونمش ولی نمیدونم چی بگم 

شما بودید چی می‌گفتین؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو اغوشش رفتی بعد طلاق بعد میخوای بسوزونیش قکر نمیکنه اونی که واقعا داره میسوزه یکی دیگس رها کن خودتو

خششش خش خش خش                         چیه خب امضا کردم دیگه  آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇
متنفرم از مردایی که برمیگردن خبر ندارن یه زن بزاره طرفو کنار دیگه گذاشته

آنقدر از خودم بدم میاد وقتی یادم میاد چقدر امید داشتم آدم بشه منو ببینه دوستم داشته باشه ....خیلی خر بودم نه؟ سه سال از همه هم سن و سالم عقب افتادم 

واسه چی بسوزونی عزیزدلم 

من می‌دونم و درک میکنم که درد خیلی خیلی زیادی توی مدت طولانی بهت وارد شده که قلبت نسبت بهش بی حس شده 

بعد از بارهاااا که تو ذوقت خورده تصمیم گرفتی اهمیت ندی 

ولی به نظرم در کمال آرامش بهش بگو که من مسیر زندگیم رو جدا از تو میبینم مسیر خودمو پیدا کردم و واسه اینکه بخوام خودمو پیدا کنم دوباره نیاز دارم که دیگه ارتباطی نداشته باشیم 

•یک خانومِ مینیمالیستِ شیک☁️🤍

آنقدر از خودم بدم میاد وقتی یادم میاد چقدر امید داشتم آدم بشه منو ببینه دوستم داشته باشه ....خیلی خر ...

نه خر نبودی کار درستو میکردی اون خر بوده نفهمیده.اما دیگه نذار دوباره اذیتت کنه بندازش دور

شما دیگه راهتون از هم جدا شده بهتره هیچ ارتباطی نداشته باشین با هم خودت هم اذیت میشی

بخدا بلاکش میکنم چون شمارم کاریه باز با اکانت جدید میاد 

شماره عوض میکنم ازپیج کاریم ور میداره

خودمم فکر میکردم شاید بشه یه فرصت داد ولی دیدم کاملا اون زنی که عاشقش بوده رو کشته ....

واسه چی بسوزونی عزیزدلم من می‌دونم و درک میکنم که درد خیلی خیلی زیادی توی مدت طولانی بهت وارد شده که ...

خیلی خوب احساساتمو بیان کردی 

من با این که خیلی آدم خوش صحبتی هستم اما خیلی سخت میتونم راجع به احساساتم صحبت کنم 

به نظرت بهش بگم که دیگه دوستت ندارم اصلا؟

حس میکنم از همه هم سن و سالام به خاطر ازدواج اشتباهم عقب افتادم